iOS 9: Zult u in staat om uw iPhone of iPad te upgraden?

appel

Zoals verwacht, zal Apple iOS 9 ergens dit najaar beschikbaar te maken, en of uw iPhone of iPad zal compatibel zijn met deze release zal bepalen of uw apparaat goed zal zijn voor een ander jaar, of dat het is geraakt veroudering.

Er is een gemakkelijke manier om te bepalen of je iOS 9. Heeft uw apparaat iOS 8 kan draaien? Als dat zo is, je bent goed om te gaan, omdat het dezelfde scala van apparaten. Dus als u al de sprong heb gemaakt naar iOS 8, bent u verzekerd van nog een jaar uit je iDevice te krijgen.

Echter, gezien de gekke vrije schijfruimte eisen voor het upgraden naar iOS 8 – die kan oplopen tot 6,9 gigabyte zou kunnen zijn – sommige gebruikers iOS 8 a miss hebben gegeven. Nou, Apple heeft een aantal goede nieuws – het is te snijden de vrije ruimte eisen naar beneden tot 1,3 gigabyte. Dat betekent niet alleen minder te downloaden, maar het betekent ook dat je niet hoeft te grote delen van uw digitale leven te verwijderen om ruimte te maken voor de upgrade, waardoor de upgrade een stuk minder pijnlijk dan voorheen.

Dus als je je oude iDevice gooide in uw “tech lade van de dood ‘, want het was te veel gedoe om te upgraden naar iOS 8, is het misschien een goed idee om hem eruit te trekken en laad het op zijn opnieuw omdat u misschien in staat zijn om slap iOS 9 op en krijg een bruikbaar apparaat (of keer het op eBay).

IOS 9 is geschikt voor de volgende toestellen

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

iPad 2, iPad van de derde generatie, iPad vierde generatie, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6; iPhone 6 Plus; iPod touch vijfde generatie

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

Apple is gericht op Android switchers met ‘Ga naar iOS’ app; WWDC 2015: Apple jabs bij Microsoft en Android via trage adoptie; Windows 10: Het enige grote OS nog steeds proberen om een ​​bok te persen van consumenten; WWDC 2015: OS X 10.11 richt zich op het verkrijgen van meer van de hardware die je al hebt; Desert island tech: Wat heb je nodig als je uit het rooster; Nextbook Flexx 2-in-1 Windows 8.1 tablets beginnen bij $ 178; grootste WWDC 2015 uitdaging Apple’s

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, hoe dan ook de prijzen te verhogen, iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade, iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren; mobiliteit; Luister naar draadloze hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7 ? Het gaat kosten