Japan Weergave dichter bij overname van Sharp LCD

Japan Display is dichter bij een besluit over de overname beslissing Sharp noodlijdende Liquid Crystal Display (LCD) business, volgens het rapport op dinsdag door de krant Mainichi.

Als Sharp gaat ermee akkoord om spin-off zijn LCD-bedrijf van de rest van de corporatie en samenvoegen met Japan tonen dat het zou ‘s werelds grootste fabrikant van kleine en middelgrote LCD-panelen te maken met een wereldwijd marktaandeel van meer dan 30 procent, de markt bijna twee keer zo groot als LG display met een wereldwijd marktaandeel van 17 procent de markt, Mainichi gemeld.

De fusie en overname lijkt afhangen van een voorgestelde deal af te zien van schuld van Sharp een coterie van de Japanse investeerders, waaronder Mizuho Bank en de Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ.

Innovatie Netwerk Corporation in Japan, opgericht in 2009 door groepen publieke en private sector om de concurrentiepositie van de Japanse industrie te verbeteren, drong er bij de schuldeisers akkoord te gaan met een voorstel investment-for-schuld-ontheffing met het oog op de weg voor Japan display te verwerven glad.

Dat zou kunnen blijken moeilijk, omdat Sharp is een bailout tweemaal verlengd in de afgelopen twee jaar zonder veel verbetering in de onderste regel van het bedrijf te laten zien. Sharp’s tweede kwartaal de operationele winst voor dit jaar tuimelde 86 procent jaar-op-jaar 3,5 miljard yen ($ 28.400.000), omdat het te kampen met prijsdruk, met weinig verbetering, aangezien een $ 1900000000 bailout mei. De LCD-divisie rapporteerde een operationeel verlies van ┬ą 12700000000 ($ 103.300.000) in het kwartaal.

Van haar kant, Japan Display is geïnteresseerd in het verwerven van de belangrijkste display technologie octrooien van Sharp.

Japan Weergave Chairman en CEO Mitsuru Homma vertelde verslaggevers in Japan in november dat hij zag een bedreiging in een deal die zou resulteren in de technologie Sharp’s “die naar een derde land”, het aanpakken van speculatie Sharp zou fuseren met aartsrivaal Hon Hai Precision Industries van Taiwan.

India ‘anti-koloniale’ om zijn economische nadeel: Marc Andreessen in onsamenhangend Twitter rant; LG Pay zal een no show op MWC: Rapport; Singtel krimpt nettowinst met SG $ 16m; Facebook terugtrekt Gratis Basics project in India, Samsung te voorzien de openbare veiligheid netwerk in Zuid-Korea

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel