Jive’s Q3 winst verlies niet zo slecht als verwacht, maar vooruitzichten zwak

Als de maatschappelijke onderneming beweging wordt uitgespeeld, wat betekent dat voor een bedrijf als Jive Software?

Jive Software in het derde kwartaal de winst na de bel op woensdag. Terwijl het nog erger had kunnen zijn, kunnen ze ook beter zijn geweest.

De sociale business platform rapporteerde een nettoverlies van $ 18.700.000, of 27 dollarcent per aandeel (statement).

Op een non-GAAP-basis, het verlies was 11 cent per aandeel op een omzet van $ 37.400.000, een stijging van 29 procent jaar-op-jaar.

Wall Street was eigenlijk verwacht een verlies van 15 dollarcent per aandeel op een omzet van $ 36.740.000. Toch aandelen gleed in after-hours trading uit een dicht bij de $ 12,72 per aandeel tot ongeveer $ 11,30.

CEO Tony Zingale onderhouden een optimistische vooruitzichten in voorbereide opmerkingen, waarbij de focus op de lange termijn, in plaats van onmiddellijk resultaten

Jive rapporteerde solide derde kwartaal de financiële resultaten, die onze begeleiding overschrijding van zowel de inkomsten en winstgevendheid perspectief. De vooruitgang die we maakten was een gevolg van meer gerichte go-to-market uitvoering en efficiënter messaging voor zowel zakelijke leiders evenals de belangrijkste beïnvloeders in IT-organisaties van de onderneming. Wij geloven dat Jive nieuwe Fall Cloud release, introduceerde vorige week op JiveWorld13, verder onze multi-jaar technologie leiden versterkt, en in combinatie met onze bewezen succes van onze klanten, positioneert Jive en de industrie blijft om te verhuizen naar de mainstream.

Voor het lopende kwartaal, is Wall Street verwacht een iets groter verlies bij 16 cent per aandeel op een omzet van $ 40.050.000.

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Jive kon niet voldoen aan de vraag, het aanbieden van een Q4 omzetverwachting aanbod van $ 38.500.000 tot $ 39.500.000 met een verlies per aandeel zal naar verwachting ongeveer 15 tot 17 cent per pop vallen.

Voor het volledige jaar, Jive voorspelde omzet zal tussen de $ 145.000.000 tot 146.000.000 $ met een verlies van 55-57 cent per aandeel dalen.

Screenshot via MarketWatch

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september