LG G5 beoordeling: Modulariteit heeft potentieel, de prijs is goed, en de camera rotsen recensie

Op 3 maart, begon ik met behulp van een pre-productie LG G5, gevolgd door mijn laatste volle week met een productie-eenheid. Terwijl ik weet dat LG probeert om zich te onderscheiden in de smartphone markt, ik ben nog niet overtuigd van het ontwerp trade-offs voor het modulaire ontwerp waren de moeite waard.

LG is sterk bevorderen van de LG G5 “Friends”, die hulpstukken en accessoires zijn metgezel. Ik heb nog een van deze vrienden uit te proberen, dus ik kan niet praten over geen ervaringen met hen. De enige twee ontworpen voor de sleuf een camera grip en een digitaal-analoog omzetter, welke beide waarvoor bij een minderheid van LG G5 eigenaren. De andere vrienden niet de verwijderbare bodem ontwerp vereist.

De LG G4 was een geweldige smartphone die weinig respect ontvangen en dan is de LG V10 stiet het in elk gebied, opnieuw met weinig erkenning van het publiek. Net als deze uitstekende smartphones, kan de LG G5 ook waarschijnlijk eindigen als een telefoon die geen beroep doen op de massa.

De specificaties zijn hetzelfde als de meeste andere high-end Android telefoons vandaag de dag, met uitzondering van de batterijcapaciteit. Samsung en anderen duwen de batterijcapaciteit boven, vaak zonder aan de omvang van de inrichting. LG besloten om een ​​standaard capaciteit van de batterij onder andere met behoud van de verwijderbare afstamming.

LG blijft een microSD-kaartslot en een verwijderbare batterij, dit keer met een metalen telefoon aan te bieden. Het ziet er goed, vooral met de interessante gebogen glas langs de bovenkant van de voorzijde.

U zult nog steeds vinden de power-knop en vingerafdruk scanner gecentreerd op de rug, maar dit keer de vingerafdrukscanner is veel sneller te reageren en is zeer nauwkeurig. LG verhuisde de volumeknop van rond het centrum terug-knop aan de linkerkant en ik kon niet gelukkiger zijn. Ik regelmatig op de volumeknop in plaats van de aan-uitknop op de LG G4 en LG V10 dus ik ben blij met deze verschuiving. By the way, kunt u nog steeds dubbele druk op het volume knop om de camera te starten wanneer het scherm is uitgeschakeld.

Het display ziet er geweldig uit met levendige kleuren en uitstekende helderheid. Ik heb ervaren wat zichtbaarheid problemen met gepolariseerde zonnebril in staand. Anderen zeiden dat hun eenheden waren prima in beide richtingen dus mag ik zijn beland met een apparaat dat niet helemaal definitief was.

De metalen achterkant voelt heel dun, vooral merkbaar wanneer u de batterij en de bodem stuk te verwijderen, en ik merk een aantal kleine foutjes materiaal in de rug shell. De bulten rondom de camera en vingerafdruk scanner geef het een nogal interessant uiterlijk en ik weet niet of ik het graag.

Ondanks de commerciële toont de man schuiven van de batterij uit op de trein, het kost wat moeite te duwen in de ontgrendelingsknop en schuif de batterij eruit. U kunt dan wrikken de batterij af van de onderste bevestiging en vervolgens de batterij te vervangen als u wenst.

bestek

Processor: Qualcomm Snapdragon 820 2,2 GHz quad-core; Display: 5.3 inch 2560 x 1440 pixels resolutie IPS Quantum QHD met Gorilla Glass 4; Besturingssysteem: Android 6 Heemst, geheugen: 4 GB; Opslag: 32GB intern met microSD-kaartslot; Camera’s: 16 megapixel en 8 megapixel groothoek achter en 8 megapixel front-facing; Andere: Quick Charge 2.0, USB Type-C, Bluetooth 4.2, 802.11 a / b // g / n / ac WiFi, achter vingerafdrukscanner, NFC, GPS ; Batterij: 2800 mAh uitneembare; Afmetingen: 149,4 x 73,9 x 7,7 mm en 159 gram

Dual-venster mode ontbreekt: Ik weet niet zeker of iemand bij LG vergat het had de mogelijkheid om twee app schermen op hetzelfde moment op de LG G4 en LG V10 te bekijken, maar er is geen mogelijkheid om apps in dual-venster bekijken op het . LG G5; Zeer beperkt always-on scherm: het scherm toont gewoon de tijd en pictogrammen voor meldingen. Er zijn geen actuele meldingen op het display en geen uitzicht op batterij of signaal-status. U kunt overschakelen naar een handtekening in plaats van de tijd, die gewoon een beetje van maatwerk draagt ​​bij aan de telefoon terwijl het aanbieden van geen praktische informatie in één oogopslag te tonen; Geen app launcher. LG blijkbaar hoorde de verontwaardiging van mogelijke klanten en we onlangs een video zagen met een app launcher als een optie, dus het zal waarschijnlijk komen in een toekomstige software-update. Ik vind het niet erg niet hebben van een app launcher, vergelijkbaar met iOS, maar als je veel apps dan kunt u gestoord worden door deze functie te laden.

De rand rond de voorkant is glad en gebogen, maar de onderkant heeft een schuine kant dat is een beetje scherp met glanzend metaal. Het ziet er goed uit, maar sommige vele niet zoals de scherpe gevoel van het.

Een unieke eigenschap dat het alleen lijkt LG blijft steunen is de IR-zender, zodat u uw media te kunnen bedienen met de LG G5.

In tegenstelling tot de Samsung Galaxy S7 apparaten, ik heb nooit voelde me alsof ik was van plan om de LG G5 te laten vallen en het is niet een vingerafdruk magneet.

De LG G5 draait de nieuwste versie van Android Heemst, terwijl ook het verstrekken van een LG UI in de eerste plaats gericht op het uitgebreide instellingen en aangepaste meldingenpaneel. Een paar ervaringen met betrekking tot software omvatten

LG apps en nutsbedrijven onder andere Smart Bulletin 2.0, Smart-instellingen, Smart Cleaning, LG Health, QuickMemo +, Smart Keyboard, QSlide, Knock Code en Knock On. T-Mobile apps zijn onder andere toestel te ontgrendelen, Lookout Mobile Hotspot, My T-Mobile, T-Mobile TV, App Source, en Visual Voicemail. Kortom, het is een mooie schone versie van Android en ik hou van de meeste van de aangepaste instellingen opties.

De camera app is hetzelfde als op de LG V10, met de toevoeging van een leuke pop-out modus die beide achterste camera’s gebruikt om een ​​foto en een kader te creëren. Met de nieuwe dual camera’s, kunt u schakelen tussen een standaard lens en groothoek lens met een enkele tik. De groothoeklens is handig en LG blijft indruk maken met de prestaties van de camera.

Net zoals de gratis jaar van Netflix en Samsung Gear VR kreeg ik als een lancering aanbod op de Samsung Galaxy S7 Edge, is T-Mobile biedt een LG 360 Cam en LG batterij bundel. Dat is $ 280 van waarde voor deze extra’s met een introductie prijs van $ 629,99. Als je een T-Mobile LG G5 te kopen en willen dat de camera dan is dit een zoete deal.

De LG extra batterij en batterijlader promotie is afkomstig van LG rechtstreeks voor telefoons gekocht vóór 17 april. Het lijkt erop dat LG wil dat je om de batterijen te verwisselen als het biedt deze extra één samen met commercials mensen te laten zien voortdurend overschakelen op de batterij. Het is een soort van een gemengd bericht als uw telefoon niet kan gaan één volledige dag met de standaard accu en ik gewoon niet mensen die rond een reserve te allen tijde en het schakelen gewoon voor de lol te zien.

De LG V10 is een van mijn favoriete smartphones uit 2015 en hoewel het is een groot apparaat dat ik nog steeds de voorkeur te gebruiken over de LG G5. Echter, LG in staat om te innoveren met een metalen telefoon die nog steeds beschikt over een verwijderbare batterij was, iets wat iedereen leek te geven niet kon worden gedaan, maar dat ontwerp wordt geleverd met enkele pasvorm en afwerking compromissen.

De LG G5 is snel, de batterij duurt het grootste deel van een zeer lange dag, de camera is fantastisch, het voelt goed in de hand, en de gebogen glazen voorkant ziet er cool uit. De achterkant metalen lijkt wat foutjes hebben, de bochten rond de camera en vingerafdruk scanner geef het een beetje een onafgewerkte look, en er is een vrij scherpe rand rond de zijkanten.

Terwijl ik vaak gekocht extra batterijen voor mijn smartphones die een verwijderbare optie had, ik zelden ruilde ze uit en het merendeel van de tijd dat de accu zat in een lade. Als “fun” als LG maakt het kijken om uw batterij verwisselen op de trein in een commerciële, tenzij je een tas Ik betwijfel of we zullen veel mensen die rond de extra batterij te zien dragen. Ik zou veel liever een hogere capaciteit geïntegreerde batterij. De waarde in een verwijderbare batterij komt jaren later wanneer de batterij begint af te dragen, maar ik zie de meeste mensen upgraden om de paar jaar, dus er lijkt weinig waarde in deze aanpak.

De LG G5 Friends lijkt interessant, maar de twee modules ontwikkeld voor de sleuf hebben beperkte aantrekkingskracht. De hoofdtelefoon, VR headset, en 360 Cam hebben helemaal niets te maken met het modulaire karakter van het ontwerp, hoewel die boodschap lijkt te zijn verloren in de advertenties. LG kon haar Vrienden compatibel met de LG V10 of een andere LG smartphone te maken. Voor de modulariteit van de LG G5 zinvol, ik moet meer modules zien en ook het vertrouwen dat de toekomst van LG telefoons zullen compatibel zijn met deze modules zijn. Echter, ik kon niet vertellen wat deze modules zou kunnen doen, omdat het weinig zin om me op dit moment.

De bottom line is dat ik heb een Samsung Galaxy S7 Edge met een geïntegreerde batterij die 800mAh groter, in een iets slanker form factor, met een waterbestendig bouwen. Side-by-side Ik zou de Galaxy S7 Edge kiezen of Galaxy S7 elke keer.

De LG G5 is een prima smartphone en het is geprijsd $ 150 minder dan de S7 Edge op T-Mobile, maar de S7 Edge is een van de eerste smartphones die ooit mijn elke wens te vervullen. Ik kan eerlijk gezegd niet denken aan een ding ontbreekt het terwijl vragen over de LG G5 blijven.

Microsoft Sprightly, Take Ten eerste: Maak boeiende content op uw smartphone

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop

Hardware

Software

Prijzen en concurrentie

Dagelijks gebruik ervaringen en conclusie

LG G5 (Titan)