Newzulu voltooit AU $ 11,5 miljoen kapitaal te verhogen tot overname te financieren

Australische crowdsourced media startup Newzulu heeft een AU $ 11.500.000 kapitaalverhoging afgerond, boven het minimum abonnement.

De nieuwe subsidieronde kapitaliseert Newzulu rond AU $ 57.500.000.

De verhoging werd afgesloten met investeringen door een reeks van media-gerelateerde beleggers, institutionele beleggers, vermogende particulieren, directeuren, en de bestaande aandeelhouders van de vennootschap.

De verhoging wordt verwacht dat zij helpen financieren Newzulu recente akkoord met de Canadese media en het merk software platform Filemobile verwerven voor maximaal ongeveer AU $ 5.100.000, die werd beslecht in oktober 2014.

Newzulu zei ook dat de opbrengst gaat naar het werkkapitaal voor de uitbreiding van het bedrijf in de VS en Europa, helpen bij de wereldwijde lancering van Newzulu Live-platform voor video streaming nieuws en Newzulu Prime platform voor adverteerders en merken.

Newzulu uitvoerend voorzitter Alexander Hartman zei dat de focus van het bedrijf in de komende twee jaar is om de inkomsten te bouwen door middel van de verkoop van software platformen, redactionele diensten, zoals Newzulu Live en merk creatieve diensten wereldwijd.

“Ik ben dankbaar voor de beleggers voor hun steun aan Newzulu, en ik ben ervan overtuigd dat we met succes uit te voeren op onze business plan, met name in de komende twee jaar als we Newzulu nemen live op de markt,” zei hij.

Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie training

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Waarom de Chinese India’s Hike boodschapper hebben omgevormd tot een eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren

? Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven

Start-Ups, Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie opleiding; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce strijd; Start-Ups,? Waarom de Chinese India’s Hike bode in een getransformeerd ? eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren, e-commerce; Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven