Nodo schommelt op mijn HD7 en Dell Venue Pro

Ik was helemaal opgewonden voor niets toen ik zag dat er een software-update voor mijn HD7. Mary Jo zei toen mensen kregen Nodo net na de pre-Nodo-update dus ik hield verfrissend mijn Zune Desktop software om te proberen te krijgen om te laten zien en te begrijpen rolt nu uit voor T-Mobile HTC HD7 en Dell Venue Pro eigenaars. Ik kon niet wachten dus ik gebruik gemaakt van de methode beschreven over bij WPCentral naar de Zune desktop software spoof en hebben nu Nodo op zowel van mijn Windows Phone 7-apparaten.

Ik online gelezen dat mensen dachten dat Microsoft zou de twee updates te rollen in een, maar dat zou wel eens geweest geruchten en technisch niet mogelijk zijn. Ik vond het niet erg het uitvoeren van twee updates, vooral gezien hoe vlot zij gingen. Ik wil nog steeds OTA updates, zoals ik met Symbian en Android al en ik ben niet de grootste fan van de aangesloten updates zoals iOS. Dan weer, het zorgt ervoor dat je de macht hebt om uw apparaat en waarschijnlijk vermindert de kans dat een idioot wil verknoeien.

De Nodo update is een 10-stap-proces met een paar reboots gebeurt langs de weg. De langste stap is stap 7 waar uw gehele inrichting wordt ondersteund. Terwijl dit uw geduld kunnen proberen, kan ik bevestigen dat op mijn beide apparaten die ze uit de update-proces precies zoals ik had hen geconfigureerd voordat u dus deze back-up is zeker de moeite waard te wachten kwam. Een pluim voor Microsoft voor een naadloze updateproces dat werkt.

De WP7 Nodo (No Donuts) update bevat de volgende

Hoewel kopiƫren en plakken is de meest besproken update voor WP7, ik persoonlijk denk dat de verbeterde Marketplace filtering in zoekopdrachten zal worden gebruikt door mij. Met deze update kunt u nu zien alleen games en apps in de zoekresultaten als je tikken op Apps of Games en tik op de zoekknop. Voorafgaand aan deze update een zoekopdracht zou apps, spelletjes, liedjes, albums, artiesten en dus op zoek naar een app of game terug was een pijn toen het een veelgebruikte term met tientallen of honderden lied resultaten.

Helaas zijn AT & T-klanten nog steeds de update, zodat het duidelijk is dat de vervoerders nog steeds controle over het update-proces en Microsoft lijkt niet zo veel gewicht met zich meedragen als wat we gezien hebben met Apple. Ik hoop dat jullie allemaal AT & T WP7 eigenaren de update te krijgen binnenkort. Misschien moet T-Mobile de eerste Windows Phone 7 launch partner zijn geweest.

Wat is je favoriete nieuwe functie of verbetering Nodo?

Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies berichten Q2 resultaten

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Kopiƫren en plakken; Sneller apps en games (Snellere respons bij het opstarten en hervatten); Verbeterde Marketplace zoekfilters, WiFi verbeteringen (MAC adres filtering en WiFi-profielen), Outlook verbeteringen (Exchange Server 2003 en e-mail scherm namen); Messaging verbeteringen (MMS en -PIN geblokkeerd SIM-kwesties); Facebook / Camera / Audio verbeteringen

Wolk, Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord; wolk, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, Dell, Dell Technologies berichten Q2 resultaten, Data Centers, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren