Ofcom geeft de details van de three-strikes-proces in conceptcode

Ofcom heeft een ontwerp-code voor de eerste fasen van de uitvoering van de Digital Economy Act gepubliceerd, waarin wordt beschreven hoe de houders van auteursrechten en ISP’s zullen identificeren verdacht illegale file-sharers.

Het ontwerp aanvankelijke verplichtingen code werd onthuld op vrijdag en staat open voor overleg tot en met 30 Juli. Het bevestigt de vroege rapporten die ISP’s voorgesteld met minder dan 400.000 klanten, evenals mobiele operators, niet zou hebben om deel te nemen aan het copyright hardhandig optreden voor nu. Het ontwerp bevestigt ook dat drie meldingen aan verdachte file-sharers zal worden verzonden voordat hun gegevens weer worden doorgegeven aan rechthebbenden voor verdere actie, en het biedt ook enkele duidelijkheid over de kwestie van de exploitatie van open Wi-Fi-netwerken.

De initiële verplichtingen code zal geen betrekking op de sancties voor onrechtmatig file-sharing, die bandbreedtebeperking of opschorting van het account kan onder meer – deze sancties een zaak voor het bedrijf secretaris vast te stellen, zodra inbreuk kennisgevingen zijn uitgeprobeerd voor een jaar.

Volgens het ontwerp-code, zal houders van rechten sturen ISPs inbreuk op het auteursrecht verslagen (CIR), met vermelding van de niveaus van inbreuk op hun netwerken en een opsomming van de gegevens van die dacht verantwoordelijk te zijn. Deze gegevens, met inbegrip van de desbetreffende IP-adres, het poortnummer en het begin en einde van de zitting, zou binnen 10 werkdagen na van het bewijsmateriaal wordt verzameld om de ISP te worden verzonden.

CIRs zou moeten worden vergezeld van een verslag waarin de processen en systemen die worden gebruikt door de houder van de rechten om bewijsmateriaal te verzamelen, en Ofcom zegt dat het kan deze processen en systemen moeten worden gecontroleerd door “een passende onafhankelijke partij” vereisen.

ISP’s zullen moeten abonnees waarvan de gegevens zijn vermeld in een CIR melden. De tweede melding zou worden veroorzaakt door de eerste CIR minstens een maand te ontvangen na de datum van de kennisgeving, met dezelfde kloof nodig is tussen de tweede en derde meldingen. “Deze tijd gebaseerde kennisgeving aanpak in wezen een middel om de abonnees op de hoogte van de gemelde inbreuken te maken en om escalatie te laten als ze blijven worden geïdentificeerd die betrokken zijn bij online inbreuk op het auteursrecht”, zegt Ofcom.

Als een abonnee drie keer binnen een jaar is aangemeld, kunnen ze worden opgenomen in een copyright-inbreuk lijst – deze geanonimiseerde lijst kan door een auteursrechthebbende die minstens één inbreuk rapport over de betreffende abonnee heeft gemaakt worden aangevraagd. Zodra ze de lijst hebben ontvangen, zou de auteursrechthebbende moeten wenden tot een rechter om de identiteit van specifieke abonnees te krijgen.

“Opdat het identificatieproces is voldoende om ervoor te zorgen dat de abonnees ontvangen kennisgevingen betrouwbaar zijn geïdentificeerd, stellen wij voor dat ISP’s in doeltreffende technische systemen moet hebben om het IP-adres toewijzing aan te passen aan de abonnees”, zegt Ofcom.

Mobiele netwerken worden uitgesloten voor nu, als gevolg van de lage niveaus van inbreuk vermoedelijk plaatsvinden op hen, en omdat de exploitanten zouden moeten dure nieuwe systemen te installeren alleen maar om te kunnen identificeren wie is het downloaden van wat over hun netwerken.

De initiële verplichtingen code zal ook ISP’s uitsluiten met minder dan 400.000 abonnees, omdat, in de woorden van Ofcom’s …

Daarbij “richt zich de verplichtingen van de grote ISP’s die internet toegang tot meer dan 96 procent van de Britse markt; het is in overeenstemming met de bedoelingen van de overheid en, op basis van ontvangen van auteursrechthebbenden bewijs, de overgrote meerderheid van de vermeende inbreuk is onder abonnees van die ISP’s “.

Slechts zeven ISP’s hebben meer dan 400.000 abonnees: BT, O2, Orange, het postkantoor, Sky, TalkTalk en Virgin Media.

De ontwerp-code pakt ook de kwestie van de openbare Wi-Fi en de angst dat deze operationele open draadloos netwerken in verkoopruimten zou moeten ophouden te doen, of worden aansprakelijk gesteld voor de acties van hun klanten of opdrachtgevers.

Innovatie, Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst; Government: UK, Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel de Britse overheid, veiligheid, deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand gedacht tevoren, Beveiliging, Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen

. Volgens de code, die actief zijn Wi-Fi-netwerken dat een overeenkomst met de gebruiker te betrekken – zelfs een mondelinge of stilzwijgende overeenkomst – zou onder de definitie van een ISP vallen, als ze ruim onder de drempel van het aantal abonnees zou vallen, zouden ze dan zijn vrijgesteld van de verplichting om deel te nemen in de kennisgevingen proces.

“Wanneer een Wi-Fi-netwerk wordt geleverd in combinatie met andere goederen of diensten aan een klant, zoals een café of een hotel, ons vermoeden is dat de provider is onder de definitie van internet service provider”, zegt Ofcom.

Echter, in gevallen waarin er geen overeenstemming in de plaats, “de persoon die open access Wi-Fi beschikbaar zou zichzelf te zijn een abonnee”, zegt Ofcom. Dit zou de aanbieder van de toegang aansprakelijk voor wat er gebeurt op hun netwerken te maken.

Zodra de voorwaarden van de oorspronkelijke code verplichtingen zijn voldaan, zal de overheid nog steeds te bestellen hoe de kosten van de kennisgevingen systeem zal worden verdeeld tussen ISP’s en rechthebbenden. Ofcom zei in het ontwerp dat het de code te hebben gemaakt van 8 januari 2011, en het anticipeert momenteel vergadering dat tijdschema, onder voorbehoud van goedkeuring van de code door de Europese Commissie en het parlement.

Ofcom voert twee andere overleg over de Digital Economy Act deze zomer. In juli zal het handhaving van de code en de behandeling van de industrie geschillen te onderzoeken; in september, zal het kijken naar de verdeling van de kosten.

De Digital Economy Act werd de wet in april, na een versneld proces in de laatste dagen van de vorige regering. Op vrijdag, Jim Killock, de directeur van de Open Rights Group, zei in een verklaring dat Ofcom de concept-code was “een zeer overhaast proces, gedwongen door de absurde dienstregeling van de Digital Economy Act”.

Er zijn enorme onbeantwoorde vragen, niet in het minst de vraag of onschuldige mensen zullen moeten betalen om een ​​beroep, “Killock gezegd.” Zowel Jeremy Hunt – de cultuur secretaris – en de Liberale Democraten erkende de mogelijke gebreken van de handeling tijdens de debatten. Het is act Mandelson, en ze moeten niet verplicht voelen om zijn vuile werk te doen.

Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst

Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel Britse regering

Uit deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand dacht voorheen

Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen