Packard Bell iView recensie

Packard Bell’s iView projector beschikt over vele functies die het geschikt is voor entertainment gebruik te maken, maar is niet de meest veelzijdige toestel in onze groep te testen. Het zal niet per se een film buff’s eerste keuze zijn, maar de lage prijs maakt het geschikt voor mensen op zoek naar een betaalbare all-rounder.

Deze 1000 ANSI lumen LCD-projector heeft een native resolutie van 800 bij 600 pixels. De contrastverhouding van 300: 1 is een van de laagste in deze groep test, dus je zult waarschijnlijk nodig om het omgevingslicht in de ruimte om het beste uit de iView krijgen verlagen. Hoewel een afbeelding native resolutie is scherp genoeg, de pixel grenzen zijn goed zichtbaar – iets wat je zou verwachten te zien in een LCD-projector van deze resolutie. Zowel focus en zoom worden handmatig bediend De zoom-verhouding van 1: 1.1 is de laagste van de projectoren in deze groep test, zodat u niet in staat zijn om de beeldgrootte veel veranderen. Dit kan een probleem zijn als u een zeer kleine of grote ruimte en kan Plaats de projector niet in de beste positie om welke reden dan ook.

De iView is de enige projector in deze groep test om tweedimensionale lens shift functie hebben. Lens-shift kunt u de afbeelding omhoog, omlaag, naar links of naar rechts langs het projectievlak zonder dat keystone vervorming. Dit komt omdat de projectielens is zijwaarts ten opzichte van de beeldbron, waarbij de afstand tussen de bron en het projectieoppervlak gelijk op alle randen van het beeld blijft. De voorzieningen op de iView enigszins beperkt, doordat u alleen de lens bewegen in een driehoek, met de top punt het niet veel hoger dan wat kan worden beschouwd als de normale projectiepositie. Dit betekent dat de posities kan het beeld naar zijn beperkt tot onder en links en rechts van de normale positie. Echter, dit is nog altijd beter dan helemaal geen lens shift helemaal niet, en de neerwaartse verschuiving betekent dat u de projector op een plank boven de hoofden van de kijkers en krijgen een beeld op ooghoogte. U kunt ook kiezen welk deel van het beeld zal worden gebruikt bij het in wide-screen mode – boven, midden of onder – dus dat als de lens shift alleen is niet genoeg, dan kunt u verder de positie van het beeld te veranderen.

Alle iView de analoge ingangen, maar het omgaan met een verscheidenheid van signalen. VGA, S-video en composite-ingangen zijn aanwezig, en component video-ingangen worden afgehandeld via de VGA-ingang met behulp van een adapter kabel. U kunt kiezen tussen automatische bron detectie, of handmatig het formaat opgeven als u de lichte vertraging detectie oorzaken te voorkomen. Een RGB-out-aansluiting is voorzien moet u een monitor aan te sluiten ook.

De ingangen zijn aan de voorkant van het apparaat, en de fan uitlaat aan de linkerkant, dus er moet geen problemen met het plaatsen van de projector naast een achterwand. Er zijn een paar van de roosters, dus je moet niet moeilijk plaats de iView tegen een muur – een paar centimeters verschil zal wel goed.

Er zijn infrarood-ontvangers op de voor- en achterzijde van de projector, en we hadden geen problemen met de afstandsbediening van overal rond de iView. De besturing zelf is een vrij eenvoudige zaak, zonder functies buiten die verband houden met de projector zelf. De iView heeft een beeld freeze-functie, net als de Philips Monroe, maar op de iView het is direct toegankelijk vanuit een knop op de afstandsbediening, net als de beeldverhouding.

Op volle sterkte, de iView heeft een geluidsniveau van 38 dB, die behoort tot de hoogste van de projectoren in deze review. U kunt deze ruis te verminderen met behulp van de iView’s ‘economode’ functie. Hierdoor wordt de lichtopbrengst en vermindert de ventilatorsnelheid en daarmee het geluidsniveau. Als u een donkere kamer voor het bekijken in plaats van alleen het verlagen van het lichtniveau door het tekenen van de gordijnen, bijvoorbeeld, kunt u deze functie gebruiken om de achtergrond geluid van de projector te beperken.

De iView is een uitstekende, goedkope manier om te beginnen in home cinema, vooral als je niet al te lastig over de ware breedbeeld resolutie. U kunt het schuiven op een boekenplank of iets dergelijks en nog steeds de beste beeldkwaliteit, dus het moet niet in de weg in een drukke huiskamer te krijgen. De resolutie en het ontbreken van dedicated component video-ingangen kunnen off ernstiger filmfans te zetten, maar voor 4: 3 films, games en andere toepassingen van de iView zal doen prima.

Microsoft Sprightly, Take Ten eerste: Maak boeiende content op uw smartphone

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop