Regering wil piraterij website-blokkerende Bill gepasseerd in juni

De Australische regering hoopt door haar voorgestelde anti-piraterij wetgeving die internet service providers gedwongen om sites zoals The Pirate Bay te blokkeren zal zijn weg naar de wet te maken voordat het parlement stijgt vanwege de winter reces zou zien.

Spreken in de Senaat Schattingen vandaag, Australische procureur-generaal George Brandis zei dat de wetgeving was van “zeer groot belang” om creatieve industrie.

Ze zijn recht om de vruchten van hun arbeid als ieder ander, en hun vermogen volledig worden vergoed voor de vruchten van hun arbeid is zeer aanzienlijk uitgehold door piraterij, “zei Brandis.” We hopen dat de wetgeving door het parlement vóór het parlement stijgt voor de winter reces.

Eerder deze maand, een parlementaire commissie toonde zich bezorgd dat de anti-piraterij Bill vrijheid van meningsuiting kunnen beperken door het hebben van sites geblokkeerd die er bestaan ​​voor legitieme doeleinden.

“Terwijl een website onevenredig hoog inbreuk op auteursrechtelijk beschermd materiaal, waardoor gebruikers die legaal delen of de distributie van bestanden van de toegang tot deze websites, en het voorkomen van het publiek de toegang tot dergelijke rechtmatige materiaal kan hebben, zou kunnen hun plezier van het recht te beperken tot de vrijheid van meningsuiting en expressie, en hun recht op informatie “, aldus de commissie.

De commissie stelde dat de regering niet had aangetoond dat het blokkeren van sites is een proportionele reactie op online auteursrechtinbreuk.

Een commissie van de Senaat is het onderzoeken van de wetgeving, en is te wijten aan verslag morgen.

In overleg met de piraterij website-blokkerende Bill, heeft de telecommunicatie-industrie is de ontwikkeling van een code voor de afgifte van waarschuwingen voor de gebruikers zou hebben geschonden op het auteursrecht content-eigenaren ‘.

Onder de met de Australische Communicatie en Media Autoriteit (ACMA) in april ingediende code, zodra een ISP klant drie waarschuwingen over een periode van twaalf maanden ontvangt, houders van auteursrechten in staat zijn om de toegang tot de gebruikersgegevens door het Federale Hof te krijgen.

Echter, ACMA general manager van de inhoud, de consument en burger divisie, Jennifer McNeill, zei dat de ACMA is niet een positie om de code voor de registratie te overwegen, als gevolg van een aantal uitstaande kwesties die moeten worden overeengekomen met de rechthebbenden.

De ISP’s, die zijn gebonden aan de bepalingen van de code … ze zijn nog steeds in gesprek met de houders van rechten rond de financiering en de vergoeding regelingen, “zei McNeill.” Het is echt maar één keer het gezag heeft een gevoel van hoe die zal werken dat het zal in staat zijn om een ​​goede beoordeling van de manier waarop de code zal werken te maken.

“Er zijn, zoals ik het begrijp, enkele resterende bezorgdheid dat de Privacy Commissioner heeft met betrekking tot aspecten van de code.”

McNeill zei ook dat de ACMA is in overleg met de groep die Australische internet service providers, Communications Alliance, over afdwingbaarheid van zaken.

Het federale parlement is momenteel gepland rijzen de winterstop op 25 juni.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, NBN, NBN zal Australië zetten in een ‘leidende positie’: Bill Morrow

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

NBN zal Australië in een ‘leidende positie’: Bill Morrow