Nanobi Analytics bouwt analytics app store in India

In de afgelopen tien jaar of zo, hebben kleine en middelgrote bedrijven (MKB) is de vaststelling van analytics om verschillende redenen, variërend van kosten, vaardigheid om verschillende aspecten in verband met de complexiteit en het succes van analytics projecten.

Big Data is een modewoord met veel aanbieders krijgen in het spel te worden. Maar de uitdaging is voor bedrijven om zich te concentreren op maat gemaakte oplossingen tegen een effectieve kostprijs. Dat is waar deze Bangalore gebaseerd startup; Nanobi Analytics, is het maken van een verschil in een unieke manier voor een veel startups, KMO’s en bedrijven.

Hun belangrijkste product is hun analytics app store die ‘theanalyticstree “dat voorgedefinieerde domein en rijke content analytische apps gebouwd voor verschillende segmenten van het bedrijfsleven die bedrijven kunnen kiezen uit, verbinden met hun interne enterprise apps en zich richten op het verstrekken van een analytics platform om de oplossing ontwerpers heeft genoemd wie kan Nanobi’s analytics platform te gebruiken en in de app Store te publiceren de ontwikkelde analytics app en te betrekken bij een omzet sharing model met Nanobi.

“Analytics van kleine, divers maar goed bereikbare data eilanden had het potentieel om dit probleem op te lossen en dit leidde tot de oprichting van de analytics app store theanalyticstree. Het doel van theanalyticstree is om het gebruik van analytics democratiseren, waardoor een hoge impact analytics simpel, betaalbaar en onmiddellijk beschikbaar voor alle business “, zegt Mahesh Ramakrishnan, CEO van Nanobi.

Volgens Mahesh, traditionele implementaties van BI die betrokken zijn om veel tijd in de bouw van de oplossingen, dus tegen de tijd dat het werd afgeleverd, de gebruikers wilden iets meer en anders. Dat is wat dit artikel is gericht op;. De Nanobi analytics app store theanalyticstree werd geconceptualiseerd met een geloof dat analytics bezorging, wendbaar en alomtegenwoordig zou moeten zijn. Ramakrishnan verklaard dat zij geloven in waardoor elke organisatie om weloverwogen beslissingen te nemen, met behulp van business intelligence, en moet in staat zijn om dit te doen met behulp van een hoge impact en lage kosten analytics.

Zeker, in tegenstelling tot andere Big Data en Business Intelligence-oplossingen in de markt, het unieke karakter van deze startup is het hele concept van een analytics App Store. theanalyticstree is beschikbaar in de Indiase markt voor bedrijven van elke omvang op een pay-as-you-use model, en zijn aan de slag met, analytics, in een paar uur.

Door het verstrekken van rijke content analytics op een eenvoudig abonnementsmodel, willen zij het gebruik van analytics heel spectrum van bedrijven, variërend van kleine buurtwinkels tot grote ondernemingen democratiseren zonder te vragen voor de enorme upfront investeringen of oproepen enige angst om te falen, “zegt Mahesh;. Ze bieden meerdere deployment modellen aan bedrijven van verschillende grootte en de eisen aan te pakken;. hun aanbod op de wolk theanalyticstree is voor kleine en middelgrote ondernemingen die willen een snelle start om hun analytische reis zonder investeringen in infrastructuur of middelen Dit aanbod op het internet. cloud biedt voorgedefinieerde, domein en rijke content analytische apps die bedrijven kunnen kiezen uit heel brancheverticalen Deze analytische apps zijn ontworpen door mensen die diep domein kennis van de industrie en begrijpen de pijnpunten;.. Voor grote bedrijven, ze hebben de On -Premise model die een onderneming analytische applicaties kunnen bouwen of zich abonneren op de vooraf gedefinieerde analytische apps beschikbaar op de cloud. Hun prijsmodel zorgt deze differentiatie naar Mahesh. En wat nog belangrijker is hun platform helpt deze bedrijven om

Een van de belangrijkste aspecten van BI en analytics is de toenemende volumes en bronnen van gegevens, nieuwe en innovatieve technologieën en complexe data-integratie en de kwaliteit kwesties en problemen te behouden en te versterken deze diverse BI-architectuur. Hun focus ligt op het vereenvoudigen van deze uitdagingen of complexiteit.

Binnen hun product de nanobi liquidData analytics platform helpt met diverse functies, zoals het aanpakken van nieuwe gegevensbronnen effectief door het toevoegen of verwijderen van een gegevensbron met een eenvoudige functie op de lange cycli van implementatie te elimineren. Het neemt ook afstand van de noodzaak van het inzetten van een hoge mate van vaardigheden en expertise. Ten slotte met behulp van verbonden datasets die de kosteneffectiviteit van onderhoudsgegevens gemakkelijker.

De toename van het gebruik van data analytics instrumenten is niet aan snuif de rol van de traditionele beheer voorgevoel als het gaat om zakelijke beslissingen.

Vanaf nu ze hebben ongeveer 200 + aanmeldingen voor de financiële prestatie Analytics applicatie op theanalyticstree.com. In aanvulling op de klant abonnementen op de App Store hebben zij rond de veertien klanten die gebruik maken van het platform op de wolk op een speciale basis en on-premise implementatie en ze hebben ook ongeveer drie OEM-klanten. Voor de analyticstree, zijn ze gericht op de versterking van het partnernetwerk en strategische allianties met populaire zakelijke toepassingen zoals Tally, Microsoft Dynamics etc. Verder worden ze ook het testen van de effectiviteit van digitale marketing voor de analytics app store.

Het bedrijf is momenteel gericht op de Indiase markt met de strategische doelstelling van nauwe samenwerking met klanten en actief op zoek naar feedback van klanten. Ze zijn van plan verder te gaan dan de Indiase geografie door het midden van het volgende boekjaar.

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Maak gebruik van bestaande investeringen om een ​​groter ecosysteem van BI en Analytics-gebruikers op te bouwen; Verhoging van de alomtegenwoordigheid van de informatiestroom van het datawarehouse; Verhoog de ROI van de investeringen in de data-infrastructuur; Doe dit op een veel lagere kosten; democratiseer de gegevens en informatie binnen de organisatie om optimaal te profiteren

Is dit de leeftijd van Big OLAP?

DataRobot streeft naar laaghangend fruit van data science automatiseren

MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; Big Data Analytics, Is dit de leeftijd van Big OLAP;? Big Data Analytics; DataRobot gericht op low-opknoping fruit van de gegevens wetenschap te automatiseren; Big Data Analytics; MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen