Head-krassen survey: UK SAP locaties lag in SOA

De auteurs van een nieuwe studie van SAP-gebruikers in het Verenigd Koninkrijk bleek dat dat een meerderheid van de respondenten niet helemaal begrijpen wat service-oriented architecture is alles over.

De studie, uitgevoerd door de SAP UK & Ireland User Group, vond dat “55% van de Britse organisaties ondervraagd heeft SOA niet begrijpen of niet had kreeg een strategie te implementeren. SOA is de onderliggende architectonische richting voor alle toekomstige toepassingen ontwikkeling, maar slechts 13% van de Britse organisaties ondervraagd zeiden dat ze actief waren met behulp van of het voorbereiden om SOA te gebruiken, terwijl de resterende 32% waren gewoon te onderzoeken voor hun business. ”

Er is eigenlijk niets opzienbarend over deze resultaten. In feite is de bevinding dat 45% van de organisaties ofwel SOA inspanningen aan de gang of overwegen het is juist in lijn met de enquêtes ben ik betrokken geweest bij, of hebben gezien voor bedrijven die hier in Noord-Amerika.

Het-hoofd krabben deel van het onderzoek was dat toen in contrast tegen de opwarming van de resultaten, het Verenigd Koninkrijk lijkt achter te zijn. De gebruikersgroep meldt dat een derde (33%) van de organisaties wereldwijd zeiden dat ze actief waren met behulp van SOA – bijna drie keer het Verenigd Koninkrijk tarief. Een andere 27% werd het onderzoek naar de uitvoering ervan, voor een totaal van 60% in de SOA-kamp wereldwijd. (Een totaal van 147 bedrijven werden ondervraagd.)

In het persbericht, heeft de studie van de auteurs niet uitleggen wat zij denken dat de redenen voor de discrepantie tussen het Verenigd Koninkrijk en de rest van de wereld. Ik heb niet gezien dat een andere titel van het Verenigd Koninkrijk gevestigde bedrijven zijn achter de curve op SOA, dus ik heb geen verklaring. Het Verenigd Koninkrijk is de geboorteplaats van ITIL (Information Technology Infrastructure Library) dus het lijkt een aantal gevoel voor service-enablement is al in het Verenigd Koninkrijk gevestigde operaties gebakken.

Kan iemand lezers hun visie over de vraag of zij een vertraging onder Britse bedrijven?

De andere verrassende aspect van de enquête is dat deze SAP-gebruikers, dus het kan worden aangenomen dat zij hebben meer ontwikkelde SOA methodieken aan de gang. Maar nogmaals, deze bevindingen lijken te zijn in lijn met andere enquêtes van de algemene IT-populaties. SAP heeft behoorlijk agressief in het indrukken van de SOA-aanpak, met name door haar NetWeaver en SaaS-aanbod geweest. SAP maakte verklaringen een paar jaar terug zweren dat het zou de leider in de SOA, en snel naar haar klantenbestand naar SOA.

De les hier is dat je een SOA-enabled applicatie-omgeving niet kan vallen in een onderneming en verwacht een snelle overstap naar SOA. Hoewel belangrijke toepassingen kunnen zijn op hun manier aan het zijn “service-oriented,” die niet een bedrijf of IT-operatie service oriented maakt. SOA is een transformatieve proces dat het bedrijf zich ertoe verbindt in samenwerking met IT, boven en buiten elke technologie oplossingen of platforms.

Misschien Britse bedrijven sneller zijn om dit te erkennen.

Survey zegt SAP HANA brengt besparingen, en het is waarschijnlijk waar

SAP lanceert HANA-only versie van Business Warehouse

Winnaars Aangekondigd voor de SAP HANA Innovation Award

SAP investeert in Vivanda, een food digitalisering, big data bedrijf

Big Data Analytics; Survey zegt SAP HANA brengt besparingen, en het is waarschijnlijk waar, Big Data Analytics; SAP lanceert HANA-only versie van Business Warehouse, SAP, winnaars bekend gemaakt voor de SAP HANA Innovation Award; Big Data Analytics, SAP investeert in Vivanda, een levensmiddel digitalisering, big data bedrijf