Het is de technologie, stupid

Fast-forward drie jaar, en de situatie is drastisch veranderd.

Technologie bedrijven hebben de keuze uit het nest. Er zijn honderden duizenden slimme, gekwalificeerde vrije agenten op zoek naar banen, de kosten van arbeid is redelijk, en het is gemakkelijker om nieuw talent te huren snel omdat bedrijven elke dag honderden nieuwe CV’s te ontvangen.

Dit roept alle grotere vraag: Moeten bedrijven nog steeds investeren in het behoud van de bestaande staf wanneer is het gemakkelijk om ze te vervangen door nieuwe medewerkers die meer gekwalificeerd en minder duur in dienst te nemen?

Het antwoord is een goedkeurende “ja!”

Bedrijven moeten het directe verband tussen tevreden medewerkers en een concurrerend ondernemingsklimaat te waarderen. Medewerkers zijn het gezicht van een bedrijf en als zodanig zijn grotendeels verantwoordelijk voor hoe een bedrijf voelbare klanten. Ongelukkige werknemers te maken voor ontevreden klanten en ontevreden klanten zijn slecht voor het bedrijfsleven.

Dat betekent dat bedrijven moeten voortdurend hun werknemers te motiveren en te proberen om een ​​werknemer-vriendelijke sfeer te creëren. Het is onmogelijk om een ​​hoge moraal te realiseren in een omgeving waar werknemers zijn bang dat ze zijn gemakkelijk vervangbaar. Werknemers moeten het gevoel wilde, en geloven dat hun werkgever is bereid om te investeren in hen. De vraag is hoe de bestaande medewerkers te motiveren. Eén ding is zeker, gratis eten en tafelvoetbal tafels zijn niet meer toereikend.

Ik denk dat een van de oplossingen is om technologische oplossingen die werknemers een betere toegang tot de informatie die ze nodig hebben om hun werk te doen aan te bieden. Een effectieve implementatie maakt het makkelijker voor werknemers om te beheren evenwicht brengen van hun work-life en laat ook bedrijven proactief verbeteren van het moreel en de productiviteit. Werknemers die toegang tot real-time werkplek informatie hebben dus de wind met een groter gevoel van verbondenheid met het bedrijf, niet de vrijheid om hun werk beter te beheren noemen.

Laat me illustreren dit punt.

After Hours, Star Trek: Negen manieren om onze wetenschap ligt dicht bij de science-fiction, After Hours, Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, mobiliteit; Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte, innovatie; De beste tech uitvindingen van alle tijden dat geavanceerde beschaving

Overweeg een luchtvaartmaatschappij die wil dat haar customer service medewerkers om e-tickets in plaats van papieren tickets te verkopen. De luchtvaartmaatschappij kan gebruik maken van technologie voor het meten en de prestaties van werknemers in real-time te onderzoeken tegen deze specifieke doel. De luchtvaartmaatschappij kan medewerkers te motiveren om de doelstellingen te bereiken door te erkennen top performers in real-time met een bonus te betalen, en het belonen van medewerkers die consequent hun output te verbeteren.

Technology verwijdert de frustratie in verband met het schakelen van een geplande shift. Het is moeilijk voor een werknemer bij een grote industriële onderneming met meerdere shifts en duizenden werknemers tot een verschuiving op korte termijn te verhandelen.

Bedrijven die een self-service shift trading applicatie uit te voeren waardoor het gemakkelijk voor medewerkers om verschuivingen te schakelen met een even gekwalificeerde medewerkers. De impact van een shift-trading oplossing moraal is dramatisch, maar vergroot de flexibiliteit die zij hebben in hun leven, zonder impact op de bedrijfsprestaties.

Hoewel er een breed scala van technologische oplossingen, moeten bedrijven aan specifieke criteria te gebruiken om deze oplossingen zorgvuldig te evalueren om degenen beste is afgestemd op hun behoeften. Hoeveel werknemers heeft de organisatie? Heeft het bedrijf een zeer uiteenlopende beroepsbevolking? Wat zijn de precieze werknemer problemen die ze willen pakken?

Sommige organisaties zijn met behulp van technologie om werknemers relaties proactief te beheren in een poging om de bottom-line te verbeteren en rijden toekomstige winstgevendheid. Het punt is dat het tijd is voor meer bedrijven om na te denken over welke technologieën ze moeten investeren in als een middel om te motiveren en behouden van medewerkers.

Ondanks de verleiding van getalenteerde werkzoekenden – overvloedig tijdens een economische vertraging – het is nog steeds meer rendabel om te investeren in en te motiveren bestaande werknemers dan te vervangen door nieuwe. Het feit blijft dat op lange termijn medewerkers zijn meer loyaal en trouw, en minder kans om het schip te springen wanneer een nieuw aanbod komt hun weg.

David Stein is senior vice president en mede-oprichter van Workbrain, Inc.

Star Trek: Negen manieren om onze wetenschap ligt dicht bij de science-fiction

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

De beste tech uitvindingen van alle tijden dat geavanceerde beschaving