HP levert een allegaartje voor Q3 te midden van grote leiderschap veranderingen

De omzet daalt en executive veranderingen werden allemaal naar verwachting op het dek als Hewlett-Packard in het derde kwartaal de winst na de bel op woensdag.

; HP: Q3 waarschijnlijk meer inkomsten erosie tonen

De tech reus meldde een nettowinst van $ 1,4 miljard of 71 dollarcent per aandeel (statement).

Non-GAAP bedroeg de winst 86 dollarcent per aandeel op een omzet van $ 27200000000.

Wall Street had verwacht HP een derde kwartaal non-GAAP winst van 86 dollarcent per aandeel rapporteren op een omzet van $ 27300000000.

HP aandelen gleed lichtjes met 2,5 procent in de after-hours trading.

CEO Meg Whitman keek naar het glas half vol (vertaling: het raken van de EPS doel) in voorbereide opmerkingen

We opnieuw bereikt de financiële prestaties we zeiden dat we zouden, het leveren van $ 0,86 in non-GAAP verwaterde winst per aandeel, in onze reeds heeft opgegeven outlook van $ 0,84 tot $ 0,87. Ik blijf ervan overtuigd dat we vooruitgang boeken in onze turnaround. We zien nu al een aanzienlijke verbetering van onze activiteiten, zijn wij met succes de wederopbouw van onze balans, is onze kostenstructuur beter afgestemd op onze inkomsten en we hebben weer ontstoken innovatie bij HP, met een focus op de klant.

Hier is hoe de resultaten Q3 inkomsten uitgespeeld per afdeling, en ten minste één patroon is vrij duidelijk hier

Voor het vierde kwartaal, is Wall Street verwacht een omzet van $ 28120000000 met een winst van ten minste $ 1,01 per aandeel.

In het rapport van woensdag, HP gaf richtsnoeren voor het boekjaar 2013, het projecteren van de winst te vallen tussen de $ 3,53 en $ 3,57 per aandeel.

HP schudt het dek

Eerder op de dag werd ook gemeld dat sommige executive nieuwe toewijzingen, waren op de weg en zal naar verwachting in het openbaar worden aangekondigd amid rapport woensdag. Namen in de mix opgenomen chief marketing officer Marty Homlish en Dave Donatelli, hoofd van de ondernemingsgroep bij HP.

Kort na de Q3 rapport van de draden te raken, HP publiekelijk bevestigde het leiderschap verandert. Hier is hoe alles schudt

Een stukje van de puzzel die ziet er nog steeds vermist: HP zei dat er “momenteel geen onmiddellijke plannen om een ​​nieuwe COO selecteren nadat Veghte overgang naar zijn nieuwe rol.”

HP: Het vooruitzien

HP lanceert Project Moonshot, HP, SAP onthullen ‘Project Kraken’ single server test voor big data, HP brengt 200-serie, ProBook 400-serie laptops MKB-markt

Personal Systems: een daling van 11 procent jaar-op-jaar; Printing: Onderaan vier procent, jaar-op-jaar; Enterprise Group: Onderaan negen procent, jaar-op-jaar; Enterprise Services: Onderaan negen procent, jaar-op-jaar ; HP Financial Services: onderaan zes procent, jaar-op-jaar; Software: Up van een procent, jaar-op-jaar

Slides via HP Investor Relations

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

HP’s chief operating officer Bill Veghte is het overnemen als executive vice president en general manager van de groep. Die rol wordt uitgebreid om het toezicht voor HP’s cloud-portfolio op te nemen;. Dat toestel vorige leider, Dave Donatelli, beweegt zich op een “nieuwe rol” gericht op het identificeren van een vroeg stadium van bedrijven met nieuwe technologieën vergelijkbaar met Moonshot en StoreOnce. Hij blijft Whitman aan te melden;. HP is het combineren van de marketing en communicatie teams in één grote groep onder leiding van de huidige GMO Marty Homlish. Zijn nieuwe titel “chief customer experience officer.” De nieuwe rol is opgezet om zich te concentreren op “rijden meer consistente en hoogwaardige interactie met klanten in alle business units. Chief communications officer Henry Gomez over te nemen voor Homlish als chief marketing officer, hoewel hij verantwoordelijk voor het toezicht zowel marketing zal zijn en communicatie-initiatieven.

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september