Intel op laptop-chips: Snelheid doodt

Intel kondigde vandaag haar Core i7 Mobile processor voor laptops, evenals een “Extreme Edition” versie ontworpen voor speelautomaten. Het bedrijf is echter niet alleen wervend de verbeterde processor kloksnelheid – dat is 75 procent sneller door het gebruik van Intel’s Turbo Boost Technology.

In plaats daarvan wordt het bedrijf de nadruk op de hyper-threading-technologie die de prestaties geeft een boost terwijl de computer is met het verwerken van meerdere, resource-zware toepassingen. Vanaf de aankondiging van het bedrijf

De nieuwe Intel Core i7 mobiele processors ook twee-channel DDR3 1333 MHz geheugen ondersteuning en vol 1 x16 of 2 x8 PCI Express * 2.0 graphics. Of gebruikers van een video-editing, het samenstellen van een lied, het afspelen van een video game of het updaten van hun Facebook * status bij de nieuwste YouTube * video-rage, Intel Core i7 mobiele processors aan te passen aan de juiste verwerking van stroom te voorzien voor de taak, met meer prestaties en flexibiliteit om hun behoeften on-the-go te passen.

Pc-makers Asus, Dell, HP en Toshiba zijn onder degenen die begonnen met het verschepen laptops vandaag op basis van de Core i7 mobiele processor, voorheen codenaam “Clarksfield.”

Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafelen

Razer Blade verfrist, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Laptops, Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafels, mobiliteit; Razer verfrist Blade, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics, laptops, Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop , Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare