Juniper Networks raakt alle doelen op Q3 winst rapport

Juniper Networks in het derde kwartaal de winst na de bel op dinsdag.

Tuurlijk, SDN is een geweldig idee. Maar zal het krijgen steun van het bedrijfsleven?

Het netwerk apparatuur maker rapporteerde een nettowinst van $ 99.100.000, of 19 cent per aandeel (statement). Non-GAAP bedroeg de winst 33 dollarcent per aandeel op een omzet van $ 1186000000.

Wall Street was op zoek naar de winst van 31 dollarcent per aandeel op een omzet van $ 1170000000.

CEO Kevin Johnson terug te vinden op het kwartaal in voorbereide opmerkingen

Wij leverden onze vijfde opeenvolgende kwartaal van jaar-op-jaar groei. Onze prestatie weerspiegelt onze voortdurende vermogen om onze strategie uit te voeren met behendigheid in een dynamische macro-omgeving. We blijven een sterke vraag van onze service provider klanten te zien en tractie te krijgen in de onderneming. Het is het bewijs dat onze innovatieve en gedifferentieerde product portfolio wordt afgestemd op de behoeften van onze klanten als ze kijken naar de beste netwerken op te bouwen voor hun bedrijven.

Voor het lopende kwartaal, is Wall Street op zoek naar de winst van ten minste 36 cent per aandeel op een omzet van $ 1230000000.

Juniper gevolgd door Q4 omzetverwachting van $ 1,2 miljard tot $ 1230000000 met een winst set te vallen tussen de 35 en 37 cent per aandeel. Juniper ook gezinspeeld op mogelijke wijzigingen in deze prognose gezien de recente sluiting van de Amerikaanse federale overheid.

Totaal geldmiddelen, kasequivalenten en investeringen van 30 september 2013 waren $ 4034000000 vergeleken met $ 4048000000 op 30 september, 2012.; De netto-omzet steeg met drie procent en non-GAAP netto-inkomen steeg met 14 procent, zowel op een sequentiële basis .; ingekocht 4.400.000 aandelen tegen een gemiddelde koers van $ 20,92 per aandeel voor een totaalbedrag van $ 93.000.000

Meer nummers te weten uit Q3 Juniper

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’