Microsoft lanceert Surface Pro preventieve aanval versus Apple’s iPad Pro

Microsoft is het tegengaan van Apple’s iPad Pro en is van plan te richten Amerikaanse bedrijfsleven met de belangrijkste activa in de onderneming — distributie en partners.

meer Surface

De Windows-ecosysteem realiseert het moet Apple dwarsbomen in de onderneming tot op zekere hoogte. Apple is de rallysport met de strategische partnerships met de wil van Cisco en IBM te versterken haar staan ​​in de onderneming;. Microsoft’s hardware-partners kon de Surface niet winnen dus het is de toetreding tot de parade. Dell en HP hebben allebei hardware rivalen aan de oppervlakte, maar hybride apparaat tarieven Microsoft’s goed;. Distribution telt nog steeds in de onderneming. . Microsoft heeft een hardware-ecosysteem voor tientallen jaren en de relaties met integrators gehad; Bedrijven kunnen de voorkeur aan de stok met Windows, want dat is waar de legacy apps zijn;. Microsoft heeft teruggebracht zijn hardware ambities. Microsoft CEO Satya Nadella heeft duidelijk gemaakt dat het bedrijf over cloud, mobiele apps en niet per se hardware.

Mary Jo Foley gemeld dat Dell en HP Microsoft’s Surface zal verkopen en aan te vullen met de diensten en apps onderneming. Avanade / Accenture bouwt nieuwe Windows 10 zakelijke apps onder het mom van de Surface Enterprise Initiative. Microsoft execs ook doorschemeren dat er meer distributie deals zijn in het verschiet.

Waarom nu?

Als je grootte van de Surface partnerschap spelers alleen kan Accenture de multiplatform spel te spelen. HP, Dell en Microsoft moeten allemaal de Windows-ecosysteem te gedijen.

Apple’s langverwachte iPad Pro zal naar verwachting worden onthuld woensdag. Volgens 9to5Mac, zal de iPad Pro een 12,9-inch beeldscherm en een toetsenbord en de stylus wordt apart verkocht te hebben.

Als de iPad Pro klinkt een beetje zoals de Surface dat is omdat de twee apparaten rijm.

Belangrijker is dat de onderneming het kiezen van een platform en een apparaat. Zoals eerder opgemerkt, is de iPad Pro is niet een slam dunk voor bedrijven. In veel opzichten kan de Macbook een betere keuze. Ondertussen, bedrijven willen zowel laptops of 2-in-1-apparaten. uitdaging Apple’s zal de toonhoogte van de iPad Pro als een laptop vervanging. Microsoft heeft die ruzie met de Surface gemaakt voor jaren.

Zodra een paria in de onderneming, heeft Apple stilletjes uitgegroeid tot een lieveling van managers en professionals vanwege het gebruiksgemak van de iPhone en de iPad. We kijken naar hoe de instroom van Apple-apparaten is het veranderen van de tech-landschap in het bedrijfsleven.

Echter, de Windows-ecosysteem niet veroorloven dat Apple via OS X of iOS domineren de enterprise app discussie.

iPad Pro versus MacBook vs. Surface Pro: De prijs, specificatie bake-off; Microsoft om nieuwe Surface garantie, trade-in programma’s toevoegen voor het bedrijfsleven; Lenovo Yoga 900 neemt Surface Boek; Wil je een 1TB Surface Book? Het kost je $ 500 meer dan rivaal MacBook Pro; Surface Pro 4 ziet er geweldig uit, maar dit Surface Pro 3 gebruiker bestelde een Surface Book; 5 Windows 10 hybriden die de Surface Book rivaal; Dell uitdagingen met de nieuwe XPS 12

rol van Accenture in de Surface partnerschap is om branchespecifieke toepassingen die uniek zijn voor Microsoft’s tablet / laptop worden opgeslagen. Klinkt bekend? Het Accenture-Microsoft-partnerschap rijmt met de Apple-IBM deal.

Microsoft’s Surface distributie barrage bedoeld om het makkelijker voor bedrijven om het apparaat te ondersteunen. HP en Dell zullen ondersteuning te bieden. Accenture zal integreren.

De weddenschap is dat corporaties zal de stok met het platform dat ze al hebt wedden op — Windows. Nu dat Windows 10 is geland en bedrijven zijn waarschijnlijk om het te zien als een scherm eenwording hulpmiddel zul je meer Microsoft partnerships vergelijkbaar met de een het met Dell en HP gesneden te zien. De onderneming is niet de consumentenmarkt. Distributie wellicht meer van belang.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer, Cloud, Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties

iPad Pro preventieve aanval