Nokia’s HTC One Mini verkoopverbod ten val gebracht in het Verenigd Koninkrijk

HTC kan hervatten verzendkosten zijn One mini handset naar het Verenigd Koninkrijk na een hof van beroep een eerdere bevel een verbod op het apparaat uit de verkoop opgeschort wegens een octrooigeschil met Nokia.

meest recente set van de financiële resultaten van Nokia’s hebben een glimp van hoe de bottom line eruit zal zien als het eenmaal haar apparatuur en services business is verkocht aan Redmond gegeven.

De Britse hof van beroep bleef er een High Court, verbod op de HTC One Mini, overgeleverd vorige week, over Broadcom en Qualcomm-chips die gebruikt worden in de inrichting die eerder dit jaar bleken een patent in handen van Nokia schenden.

Terwijl het verbod alleen verwezen de HTC One Mini naam op van de uitspraak ook gedwongen HTC op alle invoer van apparaten die de inbreukmakende chips bevatten op te schorten. HTC kreeg een kans om het verbod in beroep voor de HTC One Mini verbod van kracht werd, dat het met succes deed op donderdag.

De; High Court in Londen oordeelde in oktober dat er meerdere HTC toestellen; inbreuk Nokia’s EP 0 998 024 octrooi, met inbegrip van de HTC One, One SV en Wildvuur S. Nokia had, zocht een verbod op alle inbreukmakende apparaten, maar de High Court bevel werd beperkt tot de HTC One Mini in afwachting van de uitkomst van een aparte HTC uitdaging om de geldigheid van Nokia’s patent.

HTC werkt nu met zijn chip leveranciers “op alternatieve oplossingen”, en zegt dat het zal zendingen naar het Verenigd Koninkrijk te hervatten.

“HTC is verheugd dat het Hof van Beroep een verblijf op het verbod ten aanzien van onze producten heeft verleend. We zullen onmiddellijk hervat verzending van al onze apparaten in het Verenigd Koninkrijk, met inbegrip van de volledige HTC One familie”, HTC zei in een verklaring.

Ook moet onze klanten vertrouwen in hun vermogen om te promoten en te verkopen alle HTC toestellen voelen. Hoewel we van plan om agressief beroep de geldigheid beslissing van Nokia’s EP 0 998 024 patent, zullen we blijven samenwerken met onze chip leveranciers over alternatieve oplossingen voor een minimale verstoring van onze activiteiten in de toekomst te waarborgen.

HTC’s vlaggenschip van de HTC One ontsnapt aan het verbod, omdat, in tegenstelling tot de HTC One Mini, als het werd gemaakt voorafgaand aan de HTC’s wetenschap dat het inbreuk op het octrooi, volgens patenten expert Florian Mueller.

Nokia zei in een verklaring:. “Nokia was blij dat de Britse High Court een verbod op bepaalde HTC producten die het in oktober te schenden een Nokia patent opgelegd Het Britse Hof van Beroep heeft het bevel bleef tot een volledige behandeling in hoger beroep van volgend jaar en Nokia is ingenomen met de uitnodiging van de Rekenkamer voor de partijen om dit te versnellen. het is jammer dat het verblijf betekent dat HTC kan blijven profiteren van zijn ongeoorloofd en niet-gecompenseerde gebruik van Nokia-innovaties. We kijken uit naar het Hof van beroep bevestigt dat het octrooi geldig is en geschonden, de opheffing van het verblijf op het bevel en het toekennen van Nokia financiële compensatie voor HTC inbreuk.

Hetzelfde octrooi komt voor de rechter in Düsseldorf, Duitsland volgende maand en is ook in pak in Parijs, Frankrijk, Rome, Italië en zijn Amerikaanse tegenhanger is in de tweede grief van Nokia’s tegen HTC op de US International Trade Commission. Nokia begon haar acties tegen HTC in 2012, met als doel een einde onbevoegd gebruik van gepatenteerde innovaties Nokia’s HTC’s en heeft meer dan 50 patenten tegen HTC beweerd in Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Tijdens 2013, heeft HTC gevonden om Nokia patenten schenden in zalen met inbegrip van de regionale rechtbank in Mannheim, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk High Court en de US International Trade Commission.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

HTC-bestanden dringende oproep na Nokia rechtszaak krijgt Een Mini verboden in het Verenigd Koninkrijk; Nokia wil verbod op HTC One na het wint UK patent te bestrijden; Europa ‘anti-trol’ gaten Nokia octrooilicentieovereenkomsten te houden nadat Microsoft de verkoop; Nokia en Samsung breiden patent deal, maar voor hoeveel;? Microsoft en Nokia weven een verstrengelde patent web; HTC kunnen worden geconfronteerd US Android invoerverbod dan twee Nokia patenten, Nokia beschuldigd van ‘oneerlijke’ patent tarieven als Sierra Wireless neemt 3G strijd om EC

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

verder lezen