Outsourced check-in mislukt Qantas

Qantas check-ins werden geworpen in wanorde laatste nacht als gevolg van een probleem met de door reissysteem specialist Amadeus om het systeem voorzien.

(Image Qantas 747-300, door planegeezer, CC2.0)

Het systeem ging rond 17:00 in de middag, wat betekent, dat het personeel moest handmatige procedures te gebruiken voor de check-in, waardoor; vertraging van ongeveer een uur om de binnenlandse en internationale vluchten, aldus een woordvoerder van Qantas.

Er waren veel vertragingen in onze internationale en, binnenlandse netwerken, “zei de woordvoerder, toe te voegen, echter dat, er waren geen annuleringen en alle vluchten ontmoette avondklok; arrangementen.

Het probleem duurde ongeveer 3,5 uur op te lossen, waardoor het systeem; terug op de lijn rond 08:15. Er zou geen “grote impact” is; operaties vandaag, volgens de woordvoerder.

Samen met Qantas, andere wereldwijde dragers die Amadeus gebruikt werden, ook beïnvloed. Qantas werkte met Amadeus om een ​​soortgelijk voorkomen; gebeurtenis weer, volgens de woordvoerder.

In 2007, Qantas opnieuw getekend met Amadeus voor het beheer van de klant voor 10 jaar, tot 2017 was De provider ingesteld op de uitrol van een nieuwe check-in en bagageafhandeling module aan de luchtvaartmaatschappij vorig jaar.

check-in probleem van gisteren komt slechts een week na de vervoerder aangekondigd dat zij wilde de check-in tijden halveren met behulp van nieuwe technologie.

Star Trek: Negen manieren om onze wetenschap ligt dicht bij de science-fiction

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

De beste tech uitvindingen van alle tijden dat geavanceerde beschaving

After Hours, Star Trek: Negen manieren om onze wetenschap ligt dicht bij de science-fiction, After Hours, Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, mobiliteit; Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte, innovatie; De beste tech uitvindingen van alle tijden dat geavanceerde beschaving