Google richt zich op ondernemingen met Chromebooks for Work

Nog voordat de val de school kopen seizoen begon, Google verkocht een miljoen Chromebooks op het onderwijs markt. Google nu richt zich, met zijn Chromebook voor het werkprogramma, voor deze lichtgewicht, Linux en cloud-gebaseerde laptops net zo populair voor office-gebruikers geworden .

Saswat Panigrahi, Google’s Chrome for Work Product Manager, geblogd, “We nemen een grote stap in de richting waardoor het nog makkelijker voor bedrijven om Chromebooks kiezen als hun apparaat van keuze door de aankondiging van functies die speciaal zijn gericht op het verbeteren van de identiteit, beheersbaarheid, virtualisatie, prestaties en prijsstelling. ”

Deze nieuwe functies zijn

Single sign-on: Dit zal uw kantoor werknemers in staat om in te loggen met dezelfde referenties en identity provider. Het maakt gebruik van de Security Assertion Markup Language (SAML http://saml.xml.org/) standaard. Het kan werken met de meeste identiteit systemen, waaronder CA SiteMinder, Microsoft Active Directory Federation Services (AD FS), Okta, Ping Identity, SecureAuth en simpleSAMLphp. De nieuwste versies van Chrome OS ook op te nemen multiple sign-ins waarmee gebruikers veilig en snel kan schakelen tussen werk en persoonlijke accounts.

Verbeterde Wi-Fi-netwerk connectiviteit: Bedrijven kunnen nu eenvoudig bepaling Chromebooks met clientcertificaten toegang 802.1X EAP-TLS draadloze netwerken en wederzijdse TLS-beveiligde web resources. Met de beheerconsole kunnen systeembeheerders-pre configureren hun veilige netwerken, push certificaatbeheer uitbreidingen en pre-select certificaten worden gebruikt met bepaalde websites en netwerken. Partners zoals Aruba Networks, Cloudpath Networks en Aerohive Networks hebben al deze functionaliteit geïntegreerd.

Expanded Chrome instellingen inzet: het verkrijgen van nieuwe werknemers of aannemers bevoorraad met web apps op Chrome is nu makkelijker dan ooit. Met de beheerconsole, kunnen IT-beheerders bookmarks en vele andere instellingen duwen om ingelogde werknemers.

Verbeterde remote Windows-desktop en applicatie-opties: In samenwerking met Citrix en VMware kunt u nu draaien externe Windows-sessies met VMware Horizon View desktop-as-a-Service (DaaS) en Citrix, Citrix Receiver voor Chrome. Hiertoe behoren ook de naadloze integratie met Google Cloud Print, knippen en plakken tussen lokale en gevirtualiseerde applicaties, betere audio en video afspelen, verbeterde licentie en het gebruik applicatie monitoring, en end-to-end-SSL beveiligde netwerkverbindingen.

Richer graphics ervaringen: de volgende generatie; Chromebooks ondersteunt rijke graphics en krachtige 3D-toepassingen, dankzij de virtuele GPU GRID’s Nvidia’s Tegra en K1-processors in combinatie met VMware’s Blast prestaties technologie. Dit stelt gebruikers in staat om naadloos te draaien 3-D modellering en simulatie applicaties op Chromebooks.

Goedkopere prijzen: Met onmiddellijke ingang, kunnen bedrijven de Chromebook kopen voor Werk geavanceerde software functies, management en ondersteuning door middel van een nieuw jaarabonnement optie van $ 50 per apparaat per jaar. Deze nieuwe prijsstelling optie is nu beschikbaar in de VS en Canada, met meer regio’s te volgen. In het geval van één of meer van uw Chromebooks breekt of wordt gestolen, kunt u de Chromebook te dragen voor Werk licentie.

Dit komt op de top van Google maakt het mogelijk om te gebruiken; Android-applicaties op Chromebooks, en; Adobe toe te voegen haar Creative Cloud, applicaties, te beginnen met Photoshop, om Chromebooks. Zet het allemaal samen – Enterprise beheerprogramma’s, ondersteuning voor meer dan een miljoen nieuwe toepassingen, de mogelijkheid om Windows-applicaties te draaien via de afstandsbediening van virtualisatie, en, ten slotte, de populaire PC en Mac-toepassingen – en je hebt een echte uitdager voor Windows op het kantoor desktop.

 verhalen

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Lees meer; Zes Clicks: Androids apps op Chromebooks

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Citrix en Google partner om native enterprise functies om Chromebooks brengen; Eerste Android apps beschikbaar voor Chromebook, Adobe zijn Creative Cloud van Google Chromebooks toe te voegen; Chromebooks genomen naar school: Meer dan een miljoen verkocht aan scholen in het laatste kwartaal, Microsoft moet beginnen zorgen te maken over Chromebooks

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie