Hands-on impressies van de Google Pixel C Android-tablet: Geoptimaliseerd voor het werk, moeten apps te volgen

Google kondigde de Pixel C Android-tablet vanmorgen en na het bestrijden van de drukte in een kleine kamer was ik in staat om aan te raken, te voelen, en probeer het een beetje.

De Pixel C werd aangeboden als een sneak peek met meer details en de release later komen dit jaar. De aankondiging was een beetje licht op de specs, maar het is in wezen het nemen van de high-end Chromebook Pixel ervaring en brengen het naar een Android-tablet.

De Pixel C is geoptimaliseerd om te werken met de $ 149 toetsenbord accessoire en ik betwijfel of ik ooit zou kopen zonder het toetsenbord. Het toetsenbord dient als een beeldscherm en tekstinvoer mechanisme.

Het toetsenbord is in feite een van de coolste dingen over de Pixel C met een extreem sterk magnetisch scharnier, draadloze inductief opladen mogelijkheden en gemodificeerde toetsen. Je hoeft je nooit zorgen te maken over het opladen van het toetsenbord, is er geen microUSB-poort om nog te doen, want het laadt uit de Pixel C als je het hebt rusten in plaats als een beeldscherm.

Google nam een ​​paar sleutels van elke kant en legde ze op het display. Dit maakt de toetsen groter en ik heb echt genoten weg te tikken op het toetsenbord in de paar minuten die ik doorgebracht met het.

De Pixel C heeft een 10 inch scherm met een resolutie van 2560 x 1800 scherm leidt tot 309 ppi. Het ziet er geweldig in persoon, maar ik heb niet krijgen om een ​​film te kijken of eigenlijk test het uit te lang.

USB type C wordt ook gebruikt voor het snel opladen van de Pixel C met een gerapporteerde batterijlevensduur van ongeveer 10 uur.

De Nexus 9, zie mijn recensie, was een beetje een teleurstelling, dus ik ben nog niet overtuigd dat ik zal echter pick-up een Pixel C., met de Pixel branding en richten zich op een elegant design, veel beter dan de HTC Nexus 9, I overweeg het op de $ 599 prijs voor de 64GB-model.

Google zal moeten richten op het brengen van meer voor tablets geoptimaliseerde apps naar Android voordat ik denk dat dit zal een overtuigende apparaat. Ik voornamelijk gebruik van een Android-tablet om films te kijken en dat is niet genoeg om een ​​apparaat te rechtvaardigen meer gericht op werk.

Dan weer, de Pixel C heeft dezelfde koele Chromebook Pixel kleur bar en is minder duur dan de Chromebook dus ik mag worden gedwongen om een ​​voor Kerstmis te krijgen.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

Hands-on impressies van de Google Nexus 5X en 6P: Solid, prachtige telefoons tegen redelijke prijzen; Meet Google’s nieuwe Android-tablet, de Pixel C; Is pure Android overschat; Google duwt voorwaarts in huizen met Chromecast audio, video producten?

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s