Hit the road als Harrison Ford met de Indy zak (review)

Gear tassen zijn een persoonlijke zaak, en sommigen van ons willen ze zo dun en licht mogelijk te houden. De Indy tas van SFbags past die beschrijving precies, maar toch kan een behoorlijke last te dragen op de weg.

De Indy is een stijlvolle tas gemaakt van robuust leer dat wordt als een urban tas voor toting de iPad op straat wordt geworpen. Hoewel het kan zeker doen dat het een tablet van de 10-inch variëteit of kleiner zal behandelen. Het is een verticale tas met een comfortabele schouderband.

De Indy gebruikt een verzonken rits om de inhoud van de zak veilig op zijn plaats te houden. Er is een grote zak binnen voor de iPad (dunne 10-inch netbooks zou passen), en twee kleinere vakken voor het dragen van accessoires of ander vistuig. Er is ook een sleutelhouder in het binnenste compartiment.

De voorkant van de Indy heeft een grote zak voor die dingen die je kan nodig zijn om snel toegang. Het heeft een klein zakje in het centrum dat de meeste smartphones perfect past, houden ze veilig, maar bij de hand.

De slanke achterkant van de Indy heeft een zak met ritssluiting die kan omgaan met grotere platte artikelen.

De bouwkwaliteit van de Indy zak is typisch voor SFbags. Ik ben eigenaar van een aantal van hun tassen en laptop sleeves en ik heb nog nooit één slijten, zelfs met jaren van intensief gebruik. De prijs van $ 179 kan hoog zijn voor sommigen, maar de kwaliteit is eerste klas.

De Indy is verkrijgbaar in bruin leer zoals afgebeeld, of in het zwart. Verschillende accent kleuren zijn verkrijgbaar bij de kassa om uw eigen Indy tas personaliseren. Raak de weg in stijl met de Indy, maar let op er is geen houder voor een bullwhip.

Terwijl de wereld kijkt iPhone 7, Apple werkt stilletjes iPad range

Apple iPhone 7 evenement: Door de nummers

Hoe om te kijken naar de iPhone van Apple event vandaag live

Bye, bye rotte apps: Apple is gericht op het schoonmaken van de App Store

Hardware; Terwijl de wereld kijkt iPhone 7, Apple werkt stilletjes iPad range, Apple, Apple iPhone 7 evenement: Door de nummers, Apple, Hoe om te kijken naar de iPhone van Apple event vandaag leven, Apple, Bye, bye rotte apps: Apple is gericht op het schoonmaken van de App Store