HP brengt online afdrukken van foto’s naar Azië

SINGAPORE – Een Singapore versie van Hewlett-Packard Snapfish online fotoservice rolt uit maandag – de eerste in Azië.

Bala Parthasarathy, vice-president van Online Imaging bij HP Imaging and Printing Group voor Azië-Pacific en Japan, vertelde de website van Azië in een telefonisch interview dat Singapore is het eerste land in Azië om een ​​gelokaliseerde versie van de online fotoservice die zij verworven krijgen in 2005.

De reden waarom we kozen Singapore is dat Singapore is een grote technologie-hub … met veel early adopters. [Als zodanig, het is] een zeer goede pasvorm voor ons, en het is een grote markt, “zei Parthasarathy.

Met uitzondering van Australië en Nieuw-Zeeland, waar gelokaliseerde Snapfish sites zijn al beschikbaar zijn, zullen soortgelijke sites voor de rest van Azië volgen in de komende maanden. Parthasarathy zei: “De sites zullen worden gelokaliseerd, omdat we de lokale markten serveren wij [zullen] lokaliseren van de taal, de look en feel van de site, de producten die de markt en de messaging aan te passen.”.

Gericht op vrouwen met kinderen, maar ook reizigers en eigenaren van gezelschapsdieren, Snapfish laat zijn gebruikers op te slaan “zoveel foto’s als je wilt”, zei Parthasarathy. “Er zijn geen beperkingen [voor opslag], zolang u een actief lid bent, [en] de opslag is gratis.

Snapfish, als een dienst, is gevestigd in de Verenigde Staten, maar … waar prints worden steeds gemaakt, zijn ze het krijgen van gemaakt in Singapore, “zei Parthasarathy.

Wanneer we een nieuw land [site] te lanceren, we meestal proberen om een ​​lokale provider voor het maken van de prenten, omdat het te duur en te tijdrovend voor ons prints van het ene land naar het andere te sturen, “zei hij.” In ieder land waar we bieden de service, af te drukken wij lokaal.

Met andere woorden, als je naar [de Singapore Snapfish site] en maak een print, het zal worden gedrukt in Singapore en bij u thuis afgeleverd, “zei hij.

Prints gemaakt met behulp van de lokale Snapfish dienst zijn geprijsd op S $ 0,19 (US $ 0,13) per stuk. Om mensen aan te trekken om te proberen de dienst, HP is het aanbieden van Singapore gevestigde gebruikers 20 gratis afdrukken wanneer ze zich aanmelden.

Volgens Parthasarathy, primaire servers Snapfish’s en opslag – welke inhoud gehost op al haar vestigingen wereldwijd opslaat – bevinden zich in de Verenigde Staten, maar de caches bevinden zich ‘over de hele wereld voor verbeterde prestaties “.

Daarnaast is de software development “eerlijk verdeeld ‘in Azië, Europa en de Verenigde Staten, zei hij, erop wijzend dat wanneer een lokale Snapfish site is gelanceerd, zal er een operationeel team in dat land zijn om het bedrijf over.

De operationele team zal in de eerste plaats omgaan met de zakelijke kant van vraagstukken, [zoals] krijgen en beheren van klanten, [maar] wat nog belangrijker is, [zijn primaire verantwoordelijkheid is] ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de producten die wij leveren aan klanten is van de hoogste kwaliteit , “zei Parthasarathy.

Toch zal technische kwesties centraal worden behandeld, “omdat de site is centraal [gehost]”, zei hij.

De HP executive zei dat een support team voor Azië is gevestigd in India, welke zoekopdrachten rond de klok afhandelt. Een andere twee technische callcenters zijn gevestigd in de Verenigde Staten en Duitsland, waarbij de laatste in de eerste plaats dient Europa.

Voorafgaand aan de overname van Snapfish van HP ongeveer twee jaar geleden, Snapfish was alleen beschikbaar in twee landen, namelijk de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, zei Parthasarathy

Telco’s, TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling, veiligheid, VPN verbod ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zullen de gebruikers ondergronds rijden; Innovatie; Self-rijden taxi’s naar gratis ritten aanbieden in Singapore; Banking; Singapore opent lab voor FinTech experimenten

Vandaag de dag, “meer dan een kwart miljard foto’s” worden toegevoegd aan de Snapfish portal wereldwijd elke maand, een verdubbeling van het percentage van vorig jaar. Snapfish wordt gezegd dat het meer dan 40 miljoen leden wereldwijd hebben.

Op de vraag of de online drukkerij zal concurreren met het bedrijf huis drukkerij, Parthasarathy zei:. “Wat we hebben gevonden is dat consumenten gaan doen wat ze het liefst doen toch Er zijn momenten waarop ze gewoon worden afgedrukt thuis … maar er bepaalde momenten waarop ze elders te printen en HP liever in de stand hen de oplossing te bieden, zodat een meer volledige oplossing zodat ze niet elders. ”

Volgens HP Snapfish is een “essentieel onderdeel” van de digitale fotografie strategie van HP’s en de portal zal helpen “drive meer delen, meer het behoud en meer afdrukken overall”.

TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling

VPN verbieden ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zal ondergronds rijden gebruikers

Zelf rijden taxi’s naar gratis ritten in Singapore bieden

Singapore opent lab voor FinTech experimenten