IBM Watson Centre, Garage & Design Studio geopend in Singapore

IBM heeft opgezet drie nieuwe vestigingen in Singapore aangeprezen om de toegang tot de cognitieve computing en ontwerp mogelijkheden, evenals een testbed te bieden aan het product prototypes op basis van nieuwe technologieën te bouwen.

Gelegen op lokale kantoor tech leverancier bij Marina Bay Financial Centre, de nieuwe IBM Watson Centre huizen zowel IBM Garage en IBM Studios en dient als de regionale hub, biedt klanten en partners uit de industrie in Azië-Pacific een platform waarop aan het testen van nieuwe ideeën met behulp van IBM’s cognitieve en data-analytische technieken.

De Singapore outfit dient nu ook als het bedrijf de nieuwe hoofdkantoor voor de regio.

Sprekend bij de lancering donderdag, IBM executives luidde “een nieuw tijdperk” van de cognitieve, waar alles kan worden ‘opnieuw uitgevonden’ en opnieuw ontworpen om nieuwe wegen in te slaan. transitie bedrijven ‘in de richting van digitalisering had enorme hoeveelheden data gegenereerd en, met de komst van cloud, die nu kunnen worden ingezet en gevoed in de machine-learning systemen.

Deze zouden dan het genereren van kritische inzichten en intelligentie in de zakelijke omgeving, de weg vrijmaakt voor cognitieve denken en betere besluitvorming. In de gezondheidszorg, bijvoorbeeld artsen tikken Watson naar nieuwe behandelingen voor kanker hersenen ontwikkelen.

Erop wijzend dat machine learning kan worden gebruikt in elke verticale, Anthony Menezes, IBM’s Asia-Pacific vice-president voor de cognitieve oplossingen, zei: “We geloven dat we aan de vooravond van een nieuw tijdperk … [indien] cognitieve oplossingen zal overnemen de hele wereld. We verwachten dat het onderdeel van elke beslissing in de komende vijf jaar. ”

Menezes opgemerkt dat IBM had het investeren is in de cognitieve technologieën de afgelopen tien jaar, het creëren van diverse producten en diensten om deze ruimte te ondersteunen.

Daarbij heeft zij drie belangrijke kenmerken rond de manier waarop de cognitieve platform: begrijpt, met de nadruk op hoe deze samenwerkt met mensen door middel van tekst, spraak of natuurlijke taal, de manier waarop ze redeneert, door het extraheren en putting context van informatie, alsmede zoals de mogelijkheid om te leren op grote schaal, zodat het blijft om te leren en de kennis uit te breiden door middel van elke interactie en om de processen van een organisatie.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice; iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren;? Korea’s Minkonet zet inheemse object advertenties boven de VR streaming-dienst, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Er zijn 5000 IBMers over de Asia-Pacific getraind in cognitieve technologieën, waaronder gegevens wetenschappers, onderzoekers, software engineers, en analytics experts. De nieuwe Watson Centre zal bieden ook onderwijs, hackathons en workshops op maat gemaakt voor verschillende gemeenschappen zoals startups, ontwikkelaars en system integrators.

DBS Bank had zich aangemeld om mee te werken met de mogelijkheid om nieuwe diensten op basis van de ontwikkeling, wat zij omschrijven als, ontwrichtende technologieën en eigen initiatieven van de bank van Singapore in FinTech ondersteunen.

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; Big Data Analytics, Is dit de leeftijd van Big OLAP;? Big Data Analytics; DataRobot gericht op low-opknoping fruit van de gegevens wetenschap te automatiseren; Big Data Analytics; MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen

Sprekend bij de lancering, DBS CEO Piyush Gupta opgemerkt dat de traditionele financiële dienstverleners werden geconfronteerd met toenemende concurrentie van FinTech spelers en niet-traditionele spelers, die agressief waren gericht op de financiële dienstverlening waardeketen. Chinese e-commerce operator Alibaba, bijvoorbeeld, had lening relaties met 37 miljoen MKB (midden- en kleinbedrijf) en 300 miljoen klanten credit scores.

En ze dingen banken zijn niet toegestaan ​​te doen doen. Dit is de realiteit van vandaag, “zei Gupta.” Ze zijn onze wereld heel anders reimagining uit hoe we het had gedacht. “Hij voegde eraan toe dat dit de noodzaak voor de traditionele spelers zoals DBS om de reis van de klant te heroverwegen en te verbeteren had duwde haar service delivery. Organisaties zouden ook nodig zijn om een ​​nieuwe manier van denken te nemen om volledig te transformeren haar business model.

“Het verschil tussen [de wil van [] Alibaba en een bank is de mensen, mentaliteit … [met de] flexibiliteit en de bereidheid om de dingen anders te doen. De beste manier om te doen is om mensen de middelen te geven aan reimagine en te ontwikkelen [ nieuwe producten en diensten, “zei hij, wijzend op de IBM Watson faciliteit als een platform waarin experimenteren met nieuwe ideeën, terwijl tikken cognitieve kennis van de tech-leverancier.

Private Healthcare Group Parkway Pantai werd ook tikken op de Watson platform voor proactieve controle van de patiënt aan te bieden en met behulp van real-time data-analyse om vroegtijdige interventie te vergemakkelijken. Deze, gehoopt, zou de kwaliteit van de patiëntenzorg en medische resultaten in de intensive care units bij Mount Elizabeth Novena Hospital in Singapore te verbeteren.

CEO van Singapore operaties divisie, Kelvin Loh Parkway Pantai, zei in een verklaring: “. Systemen zoals cognitieve computing continu lezen, monitor, en snel gevoel van enorme hoeveelheden data te maken met ondersteuning van de besluitvorming tools zoals Watson, kunnen onze artsen en verpleegkundigen krijgen gegevens in de juiste context, sneller en aangepast aan de behoeften van de patiënt. Dit vertaalt zich in een grotere efficiëntie en betere resultaten voor onze patiënten. ”

In combinatie met de lancering Watson, IBM ook officieel haar vijfde wereldwijde Garage site in Singapore, die het mogelijk maken de ontwikkelaars, klanten en startups tot hulpmiddelen en processen op basis van blockchain technologieën Testbed geopend.

De verkoper zelf had intern aangenomen blockchain, het toepassen van de technologie om haar wereldwijde financiering van de bedrijfsactiviteiten met het doel om geschillen tussen de vennootschap, haar partners en klanten op te lossen.

IBM opende ook haar 30 wereldwijde Design Studio in Singapore, aangeprezen om het ontwerp en digitale experts te bieden aan haar klanten helpen het ontwikkelen van nieuwe business modellen en producten. De faciliteit herbergt meer dan 100 ontwerpers getraind in het bouwen van ‘interactieve ervaring “en biedt workshops in de digitale transformatie, cognitieve experience design en mobiel en omni-channel applicatie-ontwikkeling.

IBM was gericht aan zijn team van ontwerpers te verdubbelen bij de lokale studio faciliteit einde van het jaar. Andere Design Studios in de regio opgenomen Bangalore, Dubai, Melbourne, en Shanghai.

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Is dit de leeftijd van Big OLAP?

DataRobot streeft naar laaghangend fruit van data science automatiseren

MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen