iOS 8 opname raakt 46 procent na vier dagen

nieuwste iOS distributie van Apple cijfers blijkt dat bijna de helft van de wereld iPhone en iPad-gebruikers verplaatst naar iOS 8 binnen vier dagen na de release.

Apple pas vrijgegeven iOS 8 op 17 september, maar volgens de meest recente cijfers, werden 46 procent van de apparaten die op zondag 21 september in de App Store bezocht iOS 8 draait, terwijl 49 procent bleef op iOS 7 en vijf procent waren op een eerdere versie.

De snelheid die de nieuwste versie van iOS is up is genomen, indrukwekkend in vergelijking met Android, maar het is ongeveer hetzelfde als het nemen van iOS 7, waarvan 52 procent in de VS na zeven dagen bereikt.

De nummers ook contrasteren met verschillende rapporten van vorige week, en merkt oppakkern van iOS 8 was veel langzamer dan iOS 7 gedurende de eerste 24 uur van beschikbaarheid.

Ad netwerk Chikita gemeld iOS 8 adoptie binnen de eerste 24 uur bij zeven procent ten opzichte van iOS 7, die 18,2 procent in hetzelfde tijdsbestek bereikt. Tapjoy vergelijkbare gevonden een langzamere reactie op iOS 8.

Een aantal dingen kunnen hebben bijgedragen aan de langzamere onmiddellijke nemen, waaronder die van de installatie vereist ongeveer 5 GB aan ruimte om te downloaden over-the-air – hoewel het apparaat aansluit op een computer omzeild deze beperking.

En terwijl iOS 8 is compatibel met de iPhone 6, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5 en iPhone 4S, de oudste apparaat op die lijst is niet echt geknipt voor alle iOS 8 functies. Bijvoorbeeld, het is het missen TouchID, terwijl iOS 8 ‘s groter scherm optimalisatie van de 3,5-inch display van de iPhone 4S niet ten goede komt.

Als de iPhone 4S-gebruikers zich aan iOS 7, Chikita geschat dat slechts 65 procent van de pre-iPhone 6 Noord-Amerikaanse iPhone-gebruiker basis in de markt zou zijn om iOS te nemen 8. Aan de andere kant zijn er al 10 miljoen en tellen iPhone 6 eigenaren en die kunnen helpen doorbreken iOS 7 twee maanden mijlpaal van; 74 procent.

Zes grote iOS 8 thema’s voor bedrijven; iOS 8 fixes tientallen beveiligingsfouten; iOS 8 ongevalsrisico 78 procent hoger dan iOS 7

Een potentieel inzake cijfer voor ontwikkelaars hoewel, zoals 9to5Mac opmerkt, is dat Apple’s review proces voor de App Store inzendingen lijkt te backlogged. cijfers van Apple blijkt dat 74 procent van de app-updates en 53 procent van de nieuwe apps worden beoordeeld, in vergelijking met de gebruikelijke 90 procent bereik dat nog steeds gebeurt voor apps voor Mac OS X.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in BraziliĆ«, Mobility, $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeistof schade

? M2M markt stuitert terug in Braziliƫ

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

iOS 8