Meer controle: Amazon Echo krijgt geavanceerde trekker commando’s met IFTTT

Het is makkelijker dan ooit om aangepaste voice controls te creĆ«ren voor de Amazone Echo dankzij de nieuwe trekker commando’s van IFTTT of If This toen dat.

Ik noem IFTTT een ‘API voor Dummies “uitvoering, omdat het stropdassen apps en cloud services bij elkaar op een manier die iedereen kan gebruiken. U maakt wat recepten geroepen om apps, data of acties tussen twee verschillende dingen te verbinden. Voorheen IFTTT die sterk vertrouwd op de Echo’s To-Do en boodschappenlijstjes, die niet ideaal is.

De nieuwste Amazon Echo ondersteuning – die IFTTT eigenlijk noemt Amazon Alexa – breidt uw recepten om te werken met meer apparaten van derden en diensten.

Enkele voorbeelden die aantekeningen ifttt, en sommige vond ik op mijn eigen via zijn website bevatten

Je krijgt het idee.

Met wijdverspreide (en groeiende) steun IFTTT voor verschillende objecten en cloud-functies, uw Alexa spraakopdrachten alleen beperkt tot wat werkt met de service.

Om te beginnen, druk op de IFTTT website, aanmelden voor een account (of log in als je al hebt) en sluit IFTTT op uw Amazon-account.

Vervolgens zoeken naar Amazon Alexa recepten of een wandeling door het eenvoudige proces om je eigen te maken.

De “als dit” een deel van uw recipie zal spreken de ‘trekker …. Alexa “commando, en het” dan is dat “kan elke ondersteunde diensten of opties.

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen

Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Amazon Echo: Het zuigt. Het is geweldig. Het zuigt. We willen nog twee; Een tiental tips en trucs, Echo: Sorry, je bent niet SONOS; Het is de meest gebruikte gadget in mijn huis; Hoe Echo is langzaam, stilletjes steeds uw Smarthome hub; Amazon Echo beta SDK komen; Echo praat Google Calendar; Het leest nu Audible boeken

Alexa, trekker vind mijn telefoon, Alexa, trekker Volgende tot 72 graden, Alexa, trekker lichten om blauw; Alexa, trekker unsilence mijn telefoon, Alexa, triggeren Smarthings aan mijn voordeur op slot

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; Amazon, Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen; smartphones; Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle