Mophie Juice Pack voor Samsung Galaxy S7 Edge hands-on: Draadloos opladen en bescherming tegen stoten

In de loop der jaren heb ik veel verschillende Mophie opladen gevallen zijn getest en hebben een paar in de luchthavens in het hele land om eerst nog meer kracht nodig was op de weg. Ik heb de afgelopen weken doorgebracht het testen van de nieuwe Mophie Juice Pack voor de Samsung Galaxy S7 Edge en houden van de innovatieve draadloze opladen technologie, dat betekent dat ik niet op te geven voor uw gemak Ik ben gekomen om te genieten op mijn S7 Edge.

Een bijna perfecte smartphone?

De Mophie Juice Pack voor de Samsung Galaxy S7 Edge is geprijsd op $ 99,95 en biedt tot 3300 mAh van de extra capaciteit van de batterij. De Galaxy S7 Edge wordt geleverd met een ingebouwde 3600 mAh batterij, zodat deze extra capaciteit is ontworpen om te voorzien in tot 13 uur meer gesprekstijd, 5 uur meer surfen op het web, 40 uur extra muziek afspelen en 11 uur meer video afspelen.

De retail-pakket bevat de twee stukken Mophie Juice Pack, een microUSB kabel, en een pass-through headset-adapter. De microUSB-poort op de zaak is zo ontworpen dat zowat alle huidige kabel heb je zou moeten werken, maar de hoofdtelefoonaansluiting is verzonken nogal wat aan de onderkant van de behuizing, zodat je nodig hebt om de adapter te gebruiken. Ik geef de voorkeur om Bluetooth koptelefoon te gebruiken, net als de JayBird Vrijheid, en niet leuk hoeft te onthouden aan de adapter te dragen.

Hoewel draadloos opladen niet zo belangrijk om de massa te kunnen zijn, het is een gemak Ik ben gekomen om te omarmen in mijn leven met draadloos opladen stations op mijn nachtkastje, op mijn kantoor aan huis bureau, en naar mijn ingenieursbureau bureau. Ik hou van dat ik kan laten vallen mijn S7 Edge neer op een lader om het af zonder zorgen te maken over het aansluiten van een kabel.

Voor het eerst van Mophie, zien we dat Mophie geïntegreerd draadloos opladen in de Juice Pack dus zelfs wanneer uw S7 Edge wordt gemonteerd in de Mophie pakket naar beneden kunt instellen en opladen zonder draden. U kunt ook draadloos opladen van de Mophie Juice Pack zonder dat de S7 Edge gepositioneerd in de behuizing. De zaak ondersteunt Qi en PMA draadloze technologieën dus je moet in staat zijn om het op zowat overal op te laden.

De Mophie Juice Pack zal eerst af van uw S7 Edge en dan opladen het geval, zodat uw telefoon is altijd klaar om te gaan. Er is een knop en vier heldere witte LED-indicator licht op de rug om u te voorzien van de accu-status. Houd de status knop twee seconden ingedrukt om te beginnen met het opladen van uw telefoon. Er zijn knoppen aan de zijkant voor volume en kracht en een ruime camera en flitser opening, zodat de kwaliteit van uw foto’s niet wordt beïnvloed.

De Mophie Juice Pack is een tweedelige oplossing. Schuif uw S7 Edge naar beneden op de ingebedde microUSB montage aan de onderkant van de zaak en dan snap op het bovenste frame stuk om uw S7 Edge vast te zetten. De Mophie Juice Pack is ontworpen om een ​​aantal bescherming tegen vallen ook, wat belangrijk is als je een telefoon met een glazen terug te bieden. De zaak bochten langs de randen, zodat u nog steeds de volledige rand functionaliteit met de aantrekkelijke vormgeving aspecten aanwezig.

De Mophie Juice Pack voegt bulk aan de slanke S7 Edge apparaat, maar het gewicht is slechts 122 gram en is gebogen op de rug te maken met het comfortabeler. De zaak wordt ook behandeld in mat, soft touch zwart materiaal, zodat het maakt het makkelijk vast te pakken en vast te houden aan uw S7 Edge. In tegenstelling tot sommige mensen die altijd hun telefoons te dragen in een Mophie, zou ik alleen gebruiken tijdens de tijd dat ik van plan om uit de buurt van een lader voor een langere periode van tijd, omdat de toegevoegde bulk is gewoon niet de moeite waard voor mij.

Terwijl de Galaxy S7 Edge is waterbestendig, een van de grootste functies IMHO, de Mophie Juice Pack is niet dus wees voorzichtig met deze zaak oplossing in de regen of andere natte omgevingen. Mijn S7 Edge biedt al me met een uitstekende levensduur van de batterij, maar er zijn momenten waarop je meer nodig hebt. Misschien zal ik een pick-up op de luchthaven toen ik een dringende behoefte aan meer vermogen, maar $ 100 is moeilijk te rechtvaardigen als je 10.000 mAh en meer capaciteit van een draagbare accu kunt krijgen.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar