New Enterprise 50 voor de dot-com

De organisatoren van de jaarlijkse Enterprise 50 (e50) lijst zijn van plan een ander; e50 lijst voor Singaporese dot-com

SINGAPORE, 11 juli 2000 – Andersen Consulting en The Business Times hebben, heeft vandaag aangekondigd hun intenties om een ​​ander e50 lijst te starten – dit voor dot-com.

lijst die is gericht op de meest ondernemende start-ups en spin-offs van Singapore prioriteit;;. De organisatoren van de jaarlijkse Enterprise 50 (e50) lijst zal een zuster lanceren genaamd de Enterprise 50 dotcom, zal de lijst bedrijven die eren te doen; bedrijf op het internet.

De originele e50 lijst is al op zijn zesde jaar, terwijl de nieuwe e50 dotcom; lijst was een idee bedacht slechts twee maanden geleden.

De lijst wordt ook ondersteund door de Economic Development Board (EDB).

Criteria; Er zijn verschillende criteria om in aanmerking te komen op de lijst – bedrijven zijn verplicht, om ofwel ‘pure play’ internetbedrijven, of het bedrijfsleven in de eerste plaats te doen, op het Net.

Ook, terwijl de originele e50 was alleen open staat voor private bedrijven, de e50 dotcom, staat open voor dot-com, dat niet openbaar meer dan twee jaar heb opgesomd. Dochterondernemingen, van beursgenoteerde ondernemingen komen ook in aanmerking.

Andere criteria vereisen

Dat het bedrijf ten minste een jaar vol jaar van de gecontroleerde financiële; resultaten. (Die zij moeten voorleggen aan de jury)

Het bedrijf ten minste één ronde van de financiering hebben verkregen, voor spin-offs, dit is inclusief de financiering van de moedermaatschappij.

Een waardering van de activiteiten van het bedrijf.

Het bedrijf om een ​​nexus naar Singapore te hebben. Dit geldt ook voor ondernemingen, die in het kader van de Companies Act 1984 van Singapore, die eigendom zijn van Singaporese zijn opgenomen, burgers of PR’s, of werken in of vanuit Singapore.

De e50 dotcom criteria afwijken van het origineel e50, omdat de kandidaten, hebben de belangrijkste karakteristieken die verschillend zijn, zei Willie Cheng, country managing, partner van Andersen Consulting.

Telco’s, TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling, veiligheid, VPN verbod ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zullen de gebruikers ondergronds rijden; Innovatie; Self-rijden taxi’s naar gratis ritten aanbieden in Singapore; Banking; Singapore opent lab voor FinTech experimenten

De eenjarige financiële criteria is een veel korter tijdsbestek in tegenstelling tot, de vierjarige financials dat de oorspronkelijke e50 criteria bepalen. Dit komt omdat, vraagt ​​om 4 jaar van financials zou het grootste deel van de dotcoms diskwalificeren, zei; Cheng.

De perfomance ratings van de kandidaat-bedrijven zouden worden bepaald door een, vast te stellen van kwantitatieve (70%) en kwalitatieve (30%) factoren, zegt Patrick Daniel; van de Business Times.

De kwantitatieve factoren omvatten

Waardering tegen de laatste ronde van de financiering

De hoogte van financiering verkregen

De financiering als percentage van waardering

De omzet, omzetgroei en de omzet per werknemer

Winst / verlies verklaringen

Bovendien, de kwalitatieve factoren omvatten

Het bedrijf, waarvan de business concept – visie, innovatie, business model, en verdienmodel

aanwezigheid en invloed op de markt

Het gebruik van de fondsen

Profiel van de top drie full-time leden van het management team

Profiel van de beleggers

Het vullen van de lijst; Patrick Daniel, redacteur van The Business Times, zei: “Gezien onze strenge, criteria, kunnen we niet 50 in aanmerking komen dot-com in het eerste jaar, maar zelfs als vinden, de inaugurele lijst begint met 25 dotcoms, of zelfs. 10, zijn wij van mening dat we moeten, maak een start in deze richting Wij zijn ervan overtuigd zullen we 50 waardige dot-com te hebben;. in onze lijst door Jaar 3.

We zijn op zoek naar kwaliteit, “voegde hij, erop wijzend dat” wij zijn, niet uit op een quotum van 50 vullen.

In de swing van hype naar pessimisme over dot-com, internet bedrijven, die het opbouwen van sterke bedrijven worden op één hoop gegooid met de rest,, merkte Cheng.

De rangschikking zal dienen twee purporses – om bedrijven te schudden met een duurzaam; business model van die zonder een, en om de geest van e-Enterprise aan te moedigen,, voegde hij eraan toe.

samen 50 awards bij de Ondernemingskamer van 50 prijswinnaars in november; de inaugurele Enterprise 50 dotcom winnaars worden gehuldigd tijdens de 2000 Enterprise. Beide lijsten, zullen worden gepubliceerd in The Business Times, en de lokale pers.

Enterprise 50 dotcom-bedrijven zullen ook te zien zijn op www.enterprise50.org.

TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling

VPN verbieden ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zal ondergronds rijden gebruikers

Zelf rijden taxi’s naar gratis ritten in Singapore bieden

Singapore opent lab voor FinTech experimenten