Nieuw in-flight-technologie voor Qantas

in het kort Qantas vandaag bleek dat de nieuwe A330-200 vliegtuigen voor de diensten van Sydney en Melbourne naar Perth bieden USB-poorten en PC stopcontacten voor het opladen van apparaten in elke stoel, met inbegrip van economie.

Het eerste toestel; genaamd ‘Tamar Valley’ na de Tasmaanse wijnstreek, op pad gaan op haar; maiden voyage op de vlucht QF575 vanochtend van Sydney naar Perth,. Het tweede vliegtuig, vernoemd naar de Zuid-Australische ‘Clare; Valley’ is ingesteld op arriveert in februari 2010.

Deze technologische upgrades, tegemoet te komen aan zakelijke reizigers en vakantiegangers, waardoor ze op te laden, of gebruik maken van hun smartphones en laptops tijdens vluchten. De nieuwe vliegtuigen zal bieden ook on-demand in-flight entertainment in, zowel business en economy klasse.

On-demand entertainment bezit meer dan vijfhonderd entertainment; opties, waaronder films, tv-programma’s, muziek en games en wordt geleverd met, touch screen mogelijkheden. Terwijl de kwaliteit van de programmering is, nog te bezien, zullen de wijzigingen waarschijnlijk komen als een welkome afkoeling van, verveling en uitval van de accu op de 04:57 uur vluchten.

Star Trek: Negen manieren om onze wetenschap ligt dicht bij de science-fiction

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

De beste tech uitvindingen van alle tijden dat geavanceerde beschaving

After Hours, Star Trek: Negen manieren om onze wetenschap ligt dicht bij de science-fiction, After Hours, Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, mobiliteit; Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte, innovatie; De beste tech uitvindingen van alle tijden dat geavanceerde beschaving