Office 2016 apps crash volgende OS X 10.11 El Capitan upgrade

Als je een Mac-gebruiker die is gebaseerd op Office 2016 apps om de dag-tot-dag werk dan je zou willen om te wachten met de upgrade naar OS X El Capitan.

Volgens een uitgebreide draad op Office van Microsoft voor Mac support forum – in combinatie met de eerste hand ervaring van de kwestie – de problemen lijken talrijk en gevarieerd. Outlook lijkt de belangrijkste boosdoener zijn, maar Excel en Word zijn ook gemeld problematisch zijn voor sommigen te zijn. Voor sommige apps crash tijdens het gebruik, terwijl het voor anderen is coming out van slaap die problemen veroorzaakt. Anderen vinden dat zodra een app uit de Office 2016-suite crasht of vastloopt, de anderen volgen dan pak.

Er zijn meerdere claims die suggereren dat de crashes alleen voorkomen als er twee of meer Office 2016 apps tegelijk worden uitgevoerd.

Momenteel lijkt er niet aan een oplossing voor dit anders dan het rebooten van de Mac en wachten op de apps weer te crashen probleem.

Dit lijkt een nieuw probleem met betrekking tot de OS X El Capitan definitieve versie ofwel. De eerste klachten begon begin juli verschijnen snel na de eerste publieke bèta van OS X 10.11 El Capitan geland. Anderen beweren dat de problemen aanwezig waren in eerdere versies van OS X.

Volgens Faisal Jeelani, die is geïdentificeerd op het support forum als “Program Management | Outlook voor Mac,” Microsoft is, maar dat “nauw samen met Apple om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen ‘op dit moment geen tijdslijn voor de correctie bestaat.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

iOS 9 ‘Power User’ tips en trucs; Bereid uw Mac OS X 10.11 ‘El Capitan’ upgrade; Hoe te verwijderen “Warranty Void Als verwijderd” stickers zonder garantie komen te vervallen; iOS 9.0.1: Laat de bug-vaststelling beginnen ; Waarom niet publiceren Microsoft Windows 10-update release notes;? ik wil niet dat een iPad Pro, ik wil een OS X-tablet

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer, Cloud, Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties