Pathis website kondigt nieuwe $ 90M datacenter in Singapore

Pathis website zal worden pompen in US $ 90.000.000 aan een nieuw datacenter in Singapore te bouwen, omdat het kijkt naar de regio Azië-Pacific het versnellen van de vraag naar aangesloten, advenaced datacenters en managed services voldoen.

In een verklaring vrijgegeven dinsdag, de, communicatie provider, zei dat de nieuwe Tier III standalone datacenter zal nemen 157.000 vierkante voet, en zal naar verwachting in het vierde kwartaal van 2013. Het bouwt voort op eerder genoemde strategische initiatieven van het bedrijf om in te vullen focus op managed services ingezet in datacenters.

Het nieuwe gebouw is ontworpen om hoge-vermogensdichtheid behoeften te ondersteunen, en in staat zal zijn de ondersteuning van 1500 high-power density racks met een initiële IT lading van zes megawatt zijn. Het zal ook carrier neutraal zijn, en zal direct worden aangesloten op Paexpert’s onderzeese kabelnetwerken met een volledig redundante voeding en koelsystemen, geavanceerde branddetectie- en blussysteem, en de toegang beveiligingssystemen.

Jim Fagan, president van managed services bij Pa, zei: “Als een van ‘s werelds meest dynamische economische en financiële centra, Singapore blijft de honger naar datacenter diensten, en de levering heeft moeite om bij te blijven.

Deze nieuwe faciliteit zorgt niet alleen voor klanten, datacenters en connectiviteit diensten in Singapore, maar geeft hen toegang tot brede portfolio van managed services Paexpert’s, zodat ze hun vereiste gegevens met elkaar te verbinden in heel Azië.

De verklaring ook reeds Frost & Sullivan’s bevindingen, die verklaarde Singapore datacenter services markt zal naar verwachting in 2017 zal groeien van US $ 223.000.000 in 2010 naar US $ 550.300.000, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 13,8 procent.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen, Data Centers; Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren